Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Γαλιατσάτος: Τέλος η πανδημία σε 6 με 8 μήνες
Γαλιατσάτος: Τέλος η πανδημία σε 6 με 8 μήνες

Γαλιατσάτος: Τέλος η πανδημία σε 6 με 8 μήνες

  • November 23, 2021
  • 0 Likes
  • 51 Views
  • 0 Comments

Την άποψη πως ότι η πανδημία σε 6-8 μήνες θα έχει λάβει τέλος, εξέφρασε, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο πανεπιστήμιο John Hopkins, Παναγιώτης Γαλιατσάτος.

Ο ίδιος ανέφερε: «Έχουμε το εμβόλιο, θεραπείες, τα φάρμακα της Merck και της Pfizer, οπότε πιστεύω ότι η πανδημία θα φύγει σε 6-8 μήνες»και πρόσθεσε ότι ο κορωνοϊός θα μείνει σε κάποια μέρη του κόσμου.

Εν συνεχεία, δήλωσε ότι ο εμβολιασμός είναι υψίστης σημασίας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μέτρα προστασίας , θα αποτελέσει το κλειδί για να λήξει η πανδημία:

«Πρέπει να εμβολιστούμε ώστε ο οργανισμός μας να είναι πιο «έξυπνος» απέναντι στον ιό. Έτσι θα είμαστε έτοιμοι απέναντι στο κίνδυνο και μαζί με τις μάσκες, η πανδημία θα φύγει».

«Βλέπω τους ασθενείς που θέλουν να ζήσουν, θα νικήσει ο άνθρωπος γιατί έχουμε την απάντηση απέναντι στο μικρόβιο» επεσήμανε ο καθηγητής.

Για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών τόνισε πως πρέπει οι γιατροί να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου ώστε να μεταβεί μαζικότερα στα εμβολιαστικά κέντρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ