Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Freedom Pass/Data – Πώς αποκτούν τα δωρεάν 50 GB οι εμβολιασμένοι έφηβοι
Freedom Pass/Data – Πώς αποκτούν τα δωρεάν 50 GB οι εμβολιασμένοι έφηβοι

Freedom Pass/Data – Πώς αποκτούν τα δωρεάν 50 GB οι εμβολιασμένοι έφηβοι

  • October 12, 2021
  • 0 Likes
  • 20 Views
  • 0 Comments

«Ενεργοποιείται» σήμερα και τίθεται προς διάθεση στο κοινό, η πλατφόρμα των αιτήσεων για το Freedom Pass/Data, στους εφήβους ηλικίας 15-17 ετών που εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού.

Όσοι νέοι έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση και υποβάλλουν τη σχετική αίτηση, θα λάβουν ένα πακέτο δεδομένων μεγέθους 50 GB για δωρεάν χρήση διαδικτύου, το οποίο διαρκεί 5 μήνες από την ενεργοποίησή του και σε κάθε μήνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν 10 GB.

Ποια είναι η διαδικασία

Η απόκτηση γίνεται μέσω του emvolio.gov./freedomepass ή με αίτηση στα ΚΕΠ, ενώ για υποβολή μέσω του gov.gr απαιτούνται οι κωδικοί του Taxisnet του γονέα και ο ΑΜΚΑ του δικαιούχου ανηλίκου. Στα ΚΕΠ απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο του γονέα κι ο ΑΜΚΑ του δικαιούχου ανηλίκου.

Να σημειώσουμε ότι η αίτηση υποβάλλεται από τον γονέα ή τον έχοντα τη γονική μέριμνα, ο οποίος δηλώνει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου για την πίστωση του πακέτου ή εξουσιοδοτώντας τρίτο πρόσωπο. Η διαδικασία ολοκληρώνεται μια ημέρα μετά την αίτηση και ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει όλες τις σχετικές οδηγίες μέσω SMS. Έπειτα από την επιτυχή αίτηση του ενδιαφερόμενου, το πακέτο πιστώνεται από τον πάροχό του στον αριθμό κινητού τηλεφώνου του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ  • Μοιραστείτε: