Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ειδικές τιμές και δωρεάν φυσικοθεραπείες από το ‘PhysioPolis’ Χαλανδρίου
Ειδικές τιμές και δωρεάν φυσικοθεραπείες από το ‘PhysioPolis’ Χαλανδρίου

Ειδικές τιμές και δωρεάν φυσικοθεραπείες από το ‘PhysioPolis’ Χαλανδρίου

  • May 2, 2014
  • 0 Likes
  • 32 Views
  • 0 Comments

altH Διασφάλιση της Παροχής Υπηρεσιών Υγείας της καλύτερης δυνατής Ποιότητας στους Δημότες του Χαλανδρίου συγκαταλέγεται στις Θεμελιώδεις Προτεραιότητες του Συνδυασμού του κ. Γιώργου Κουράση: “Χαλάνδρι σε δράση” για την ουσιαστική Αναβάθμιση της Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Χαλανδρίου.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει ενεργά ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Χαλανδρίου η κ. Μαρία Σαχά, έμπειρη Φυσικοθεραπεύτρια, διακεκριμένη μεταξύ των συναδέλφων της για τις εξειδικευμένες γνώσεις της και καταξιωμένη Επαγγελματίας στο χώρο της.

Ως Διευθύντρια του Πολυχώρου Φυσικοθεραπευτικής Αποκατάστασης και Σωματικής Ευεξίας “PhysioPolis” Χαλανδρίου, η κ. Σαχά ενστερνίζεται απόλυτα το όραμα της Αειφόρου Ανάπτυξης του Δήμου Χαλανδρίου και το υποστηρίζει έμπρακτα, επενδύοντας στην ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού του, που αποτελεί αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό στοιχείο για την κατάκτηση της προόδου σε όλους τους τομείς της κοινωνικής συμβίωσης.

alt

Ο υψηλός αυτός στόχος επιτυγχάνεται με την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων, τόσο για την ταχεία και αποτελεσματική συμπτωματική ανακούφιση και λειτουργική αποκατάσταση των ασθενών που απευθύνονται στο “PhysioPolis” Χαλανδρίου, όσο και για την επίτευξη και διατήρηση της απαραίτητης, δυναμικής ψυχοσωματικής ισορροπίας και της επιθυμητής ευεξίας στην καθημερινότητα όλων μας, ασθενών και υγιών.

Στα πλαίσια αυτά, η κ. Σαχά και οι Συνεργάτες της προσφέρουν στους Συνδημότες τους:

•      ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ στα ολοκληρωμένα, εξατομικευμένα Προγράμματα Φυσικοθεραπείας και Σωματικής Ευεξίας στο “PhysioPolis” Χαλανδρίου

•      ΔΩΡΕΑΝ μία επιπλέον Συνεδρία Φυσικοθεραπείας με: 1) Διαθερμίες, 2) Υπέρηχα ή Laser ή TENS και 3) Κινησιομαλάξεις (Συνεδρία Διάρκειας 30 min) στο εξατομικευμένο Πρόγραμμα Φυσικοθεραπείας που ακολουθούν στο “PhysioPolis” Χαλανδρίου

•      ΔΩΡΕΑΝ μία επιπλέον Συνεδρία Υδροθεραπείας (Συνεδρία Διάρκειας 30 min) στο εξατομικευμένο Πρόγραμμα Σωματικής Ευεξίας που ακολουθούν στο “PhysioPolis” Χαλανδρίου και

•      ΔΩΡΕΑΝ ένα επιπλέον Μάθημα Κολύμβησης στα παιδιά που ακολουθούν Πρόγραμμα “Baby Swimming” στo “PhysioPolis” Χαλανδρίου.

Η προσφορά απευθύνεται σε όλους τους Δημότες Χαλανδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες:

PhysioPolis
Πολυχώρος Φυσικοθεραπευτικής Αποκατάστασης & Σωματικής Ευεξίας
Παπαναστασίου 3, 15234, Χαλάνδρι (ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευής)
Τηλ: 2106800175 – Fax: 2106810898
e-mail: info@physiopolis.gr  
facebook: physiopolis.official
web-site: www.physiopolis.gr

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline