Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Νέες τεχνικές ανόρθωσης φρυδιών και μετώπου
Νέες τεχνικές ανόρθωσης φρυδιών και μετώπου

Νέες τεχνικές ανόρθωσης φρυδιών και μετώπου

  • April 15, 2010
  • 0 Likes
  • 134 Views
  • 0 Comments

Ο Αθανάσιος Αθανασίου MD PhD, Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, London Clinic UK & Beverly Hills California, εξηγεί στο Υγείαonline.gr, την δυνατότητα ανόρθωσης φρυδιών και μετώπου με νέες σύγχρονες ιατρικές τεχνικές.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της γήρανσης προσώπου, όπως καταγράφηκαν από προσωπομετρικές αναλύσεις, είναι η χαλάρωση του μετωπιαίου μυός με εμφανή σχηματισμό ρυτίδων και αλλαγή τόξου – πτώση των υπερόφρυων (φρυδιών).

Η συγκεκριμένη επέμβαση πραγματοποιείται με την χρήση ειδικού ενδοσκοπίου με οπτικές ίνες όπου με πραγματικά αθέατες τομές στο τριχωτό τη κεφαλής αναδιατάσσεται και αναρτάται ο μετωπιαίος μυς επιτυγχάνοντας ένα πιο ξεκούραστο και με πολύ λιγότερες ρυτίδες μέτωπο.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη στιγμή ενώ το μετεγχειρητικό οίδημα υποχωρεί στις 3-5 ημέρες. Δεν απαιτείται παραμονή στο Νοσοκομείο ενώ η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο με γενική αναισθησία όσο και με μέθη.

Ποιος είναι ο χρόνος ανάρρωσης μετά την επέμβαση;

Με τις σύγχρονες ατραυματικές τεχνικές, το χειρουργείο γίνεται υπό τοπική αναισθησία και ο ασθενής μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς ιδιαίτερες εμφανείς εκχυμώσεις και οιδήματα.

Πόσο επώδυνο είναι το χειρουργείο;

Το συγκεκριμένο χειρουργείο είναι σχεδόν ανώδυνο για τον ασθενή τόσο κατά τη διάρκεια του, όσο και μετεγχειρητικά.

Αθανάσιος Αθανασίου
Πλαστικός Χειρουργός
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

www.athens-beverlyhills.com


Επιμέλεια άρθρου υγείας: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline