Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Face lift
Face lift

Face lift

  • April 22, 2010
  • 0 Likes
  • 77 Views
  • 0 Comments

Ο Αθανάσιος Αθανασίου MD PhD, Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, London Clinic UK & Beverly Hills California, εξηγεί στο Υγείαonline.gr, την δυνατότητα επεμβατικής μεθόδου ανόρθωσης προσώπου και λαιμού.

Το face lift είναι μια από τις πιο όμορφες και καθοριστικές επεμβάσεις που μπορεί να υποβληθεί κάποιος χαρίζοντας στον εαυτό του μια πολύ φρέσκια και ξεκούραστη εικόνα που συνήθως αντανακλά το πώς πραγματικά αισθάνεται και νοιώθει.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που παίζει ρόλο τόσο στην επιλογή ή όχι του να προχωρήσει κάποιος σε αυτή την επέμβαση, είναι η σωστή και προσεκτική ανάλυση του προσώπου του από τον ειδικό.

Με την πάροδο του χρόνου παρατηρείται μια πτώση του μέσου προσώπου με συνέπεια να μεγαλώνει η απόσταση του κάτω βλεφάρου από την παρειά και σχηματίζονται, έντονες ρινοπαρειακές γραμμές. Η τεχνική αυτή μέσω δύο μικρών σχεδόν  αθέατων τομών στην κροταφική χώρα και ενδοστοματικά κάνει κάθετη ανόρθωση του προσώπου αναστρέφοντας όλη την εικόνα του  πτωτικού κουρασμένου προσώπου, δίνοντας στο άτομο μια πολύ πιο νεανική και φρέσκια όψη χωρίς εμφανείς ουλές και σημάδια.  

Σε περίπτωση που συνυπάρχει χαλάρωση του λαιμού τότε η επέμβαση θα πρέπει να συνδυαστεί και με Neck Lift “ανόρθωση λαιμού”, που επιτυγχάνεται με μια μικρή τομή κάτω από το πηγούνι (υπογενείδιο χώρα), και αναδιάταξη ή συρραφή των πτυχών του μυώδους πλατύσματος, σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση τραχήλου εφόσον συνηγορεί  και αυτή στην εικόνα του χαλαρού η πτωτικού λαιμού.

Οι συγκεκριμένες τεχνικές ανόρθωσης που περιγράφθηκαν διαρκούν περίπου 10-15 έτη ενώ πρέπει να εφαρμόζονται από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό προσώπου.

Αθανάσιος Αθανασίου
Πλαστικός Χειρουργός

www.athens-beverlyhills.com

Επιμέλεια άρθρου υγείας: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline

  • Μοιραστείτε: