Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΕΛΣΟΜΑ: Ημερίδα ενημέρωσης για το καρκίνο του μαστού
ΕΛΣΟΜΑ: Ημερίδα ενημέρωσης για το καρκίνο του μαστού

ΕΛΣΟΜΑ: Ημερίδα ενημέρωσης για το καρκίνο του μαστού

  • October 18, 2018
  • 0 Likes
  • 41 Views
  • 0 Comments

Με αφορμή τον μήνα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Ελληνική Συνεργαζόμενη Ομάδα Μελέτης Μαστού – ΕΛΣΟΜΑ, υπό την αιγίδα του EUROPA DONNA HELLAS και με υποστηρικτή και επίσημο χορηγό την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, διοργανώνει στις 25 Οκτωβρίου στις 17:00 μια ημερίδα αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες, με κεντρικό σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη.  
    
Τους παρευρισκόμενους θα καλωσορίσει η κυρία Έλενα Κουντουρά, Υπουργός Τουρισμού και Πρόεδρος της EUROPA DONNA HELLAS. Στο πρώτο μέρος της  εκδήλωσης ιατροί της Ευρωκλινικής Αθηνών θα παρουσιάσουν θέματα που αφορούν στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Στη συνέχεια, εξειδικευμένοι σύμβουλοι ψυχολογίας, συγγραφείς, αλλά και γυναίκες-survivors θα δώσουν το δικό τους προσωπικό στίγμα στην εκδήλωση.
    
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Παστέρ, πολύ κοντά στο Μετρό Αμπελοκήπων, στις 25 Οκτωβρίου 2018, την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού, στις 17.00.
    
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις στους ομιλητές, να ανταλλάξουν προσωπικές εμπειρίες, αλλά και να παραλάβουν δώρο μια πολύτιμη προσφορά από την Ευρωκλινική Αθηνών.
    
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι επίσης οι Αμάλθεια Holistic Therapy Center και Feel Safe Insurance, ενώ με την εθελοντική τους δράση στηρίζουν και οι Hopeaholics.
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
              

  • Μοιραστείτε: