Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ειδικές εξετάσεις στο Ιατρείο Μνήμης του ‘Ερρίκος Ντυνάν’ σε προνομιακή τιμή
Ειδικές εξετάσεις στο Ιατρείο Μνήμης του ‘Ερρίκος Ντυνάν’ σε προνομιακή τιμή

Ειδικές εξετάσεις στο Ιατρείο Μνήμης του ‘Ερρίκος Ντυνάν’ σε προνομιακή τιμή

  • June 1, 2018
  • 0 Likes
  • 20 Views
  • 0 Comments

Η αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης έχει ως αποτέλεσμα και την αύξηση των νευροεκφυλιστικών νοσημάτων, όπως είναι η άνοια.
    
Σήμερα, σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχουν 40.000.000 ασθενείς με άνοια, από τους οποίους 200.000 βρίσκονται στην Ελλάδα.
    
Με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση, πρόληψη και αντιμετώπιση αυτών των νοσημάτων, το «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» δημιούργησε το Ιατρείο Μνήμης, με υποδομή και στελέχωση που ακολουθεί τα πλέον σύγχρονα διεθνή πρότυπα, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην εξατομικευμένη αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης.
    
Σε αυτό το πλαίσιο, το εξειδικευμένο Ιατρείο Μνήμης του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» προσφέρει σε προνομιακή τιμή ένα ειδικό «πακέτο» ιατρικού ελέγχου για τον εντοπισμό κάθε σχετικής διαταραχής. Συγκεκριμένα, στην ειδική τιμή των 40 ευρώ παρέχονται νευρολογική εκτίμηση, τεστ μνήμης, γενική αίματος, TSH, B12.
    
Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν από τις 4 έως τις 15 Ιουνίου, κατοχυρώνοντας το ραντεβού τους, στο τηλ. 210 6972004 (8:00-20:00) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
    
Επισημαίνεται, ότι το Ιατρείο Μνήμης, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο του Νευρολογικού Τμήματος του «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center», είναι στελεχωμένο με ειδικό επιστημονικό προσωπικό (νευρολόγους, νευροψυχολόγους) σε θέματα διαταραχών μνήμης, καθώς και άλλων νοητικών λειτουργιών.
    
Όπως σημειώνει η διευθύντρια του Νευρολογικού Τμήματος, Δήμητρα Παπαδημητρίου, η έγκαιρη διάγνωση οποιασδήποτε μορφής άνοιας αποτελεί βασικό αντικείμενο του εξειδικευμένου Ιατρείου, όπως επίσης ο εντοπισμός των αιτιών κάθε διαταραχής μνήμης, καθώς και η κατάλληλη αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης, με τη συνακόλουθη -εξατομικευμένη- καθοδήγηση των ασθενών.
    
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: