Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Αποστολή και παράδοση φαρμάκων στους σεισμοπλήκτους της Κεφαλονιάς
Αποστολή και παράδοση φαρμάκων στους σεισμοπλήκτους της Κεφαλονιάς

Αποστολή και παράδοση φαρμάκων στους σεισμοπλήκτους της Κεφαλονιάς

  • February 12, 2014
  • 0 Likes
  • 21 Views
  • 0 Comments

alt21 κούτες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό παραδόθηκαν στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου για τις πρώτες ανάγκες των εμπερίστατων σεισμόπληκτων κατοίκων της Κεφαλονιάς. Η αποστολή περιλαμβάνει 520 φαρμακευτικές αγωγές χρονίως πασχόντων του πρώτου μήνα που προορίζονται για άπορους και ανασφάλιστους ασθενείς του Ληξουρίου και του Αργοστολίου, καθώς και φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου.

Φάρμακα πρώτης ανάγκης καθώς και οροί με συστήματα ορών, γάζες, επίδεσμοι, βαμβάκι, χειρουργικά γάντια, χειρουργικά πεδία, ουροκαθετήρες, σύριγγες, βελόνες και άλλα αναλώσιμα εστάλησαν ως πρώτη βοήθεια για να αντιμετωπιστούν.

alt

«Για τους επόμενους 6 μήνες, θα προμηθεύουμε τους ανασφάλιστους χρόνιους ασθενείς της Κεφαλονιάς με φάρμακα. Ήδη, σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κεφαλληνίας και τις διοικήσεις του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου και του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, έφτασε η πρώτη αποστολή για ανασφάλιστους και άπορους ασθενείς στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι. Θα είμαστε παρόντες στη συνεχή προσπάθεια επιβίωσης των κατοίκων της Κεφαλονιάς και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τους σεισμόπληκτους του νησιού με φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης», τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.

Πηγή: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline