Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ομιλία του Δρ. Βασίλη Αθανασίου με θέμα την εξωσωματική γονιμοποίηση
Ομιλία του Δρ. Βασίλη Αθανασίου με θέμα την εξωσωματική γονιμοποίηση

Ομιλία του Δρ. Βασίλη Αθανασίου με θέμα την εξωσωματική γονιμοποίηση

  • June 6, 2014
  • 0 Likes
  • 26 Views
  • 0 Comments

altΟ Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος Δρ. Βασίλειος Αθανασίου, Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Εξωσωματικής Αθηνών – IVF Athens Center, σας προσκαλεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 & ώρα 13:00 Για να σας ενημερώσει σχετικά με τα ακόλουθα δύο επιστημονικά θέματα τα οποία διαχειρίστηκαν ο ίδιος και οι συνεργάτες του:

•    Πως μια νεαρή κοπέλα 17 ετών με Ca διατηρεί την γονιμοποιητική της ικανότητα μετά την αποθεραπεία της

•    Πως μια γυναίκα 35 ετών μετά από Ca μαστών έμεινε έγκυος με εξωσωματική και ειδικότερα με φυσικό κύκλο

Επίσης η Δρ Μαρία Σακελλαρίου, PhD κλινικός εμβρυολόγος θα σας ενημερώσει σχετικά με τις τελευταίες επιστημονικές δημοσιεύσεις για το φλέγον ζήτημα : “Τα παιδιά από εξωσωματική γονιμοποίηση είναι υγιή;’’

Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στο Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών, Λ. Κηφισίας 5, Μαρούσι Θα ακολουθήσει cocktail

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Μέτσαϊ Μαρία τηλ. 6956645840 e-mail: metsai.maria@gmail.com

alt

Ο Δρ. Βασίλης Αθανασίου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και ειδικευθείς στη Μαιευτική και Γυναικολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ».

Αναγορεύτηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Ιατρική Σχολή το 1994. Έχει μετεκπαιδευθεί στη λαπαροσκοπική, υστεροσκοπική χειρουργική και Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή στο Hôpital Universitaire Cantonal de Fribourg και Hôpitaux Universitaires de Genève της Ελβετίας, στο Centre Européenne Universitaire de Périgueux της Γαλλίας και στο Monash University of Melbourne στην Αυστραλία. Είναι μέλος στο Δ.Σ. επιτροπών και εταιρειών Υποβοηθουμένης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Μαρία Σακελλαρίου, BSc, PhD, είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και από τους πρωτοπόρους της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, Αντιπρόεδρος στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (ΠΕΚΕ). Έχει εκπαιδευτεί από την ομάδα του J.Yovich του PIVET Medical Hospital – Perth Αυστραλία, στο St.Bartholomew’s Hospital της Αγγλίας και από την Dr. Ann Kiessling από το Harvard Medical Scholl, Boston, USA και συνέβαλε στη δημιουργία και οργάνωση Κέντρων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρωσία ενώ έχει εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό κλινικών εμβρυολόγων.

Το Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του το Μάρτιο του 2007, μετά από πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση των συνεργατών του στον τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Ο σκοπός ίδρυσης και λειτουργίας του, ήταν να ολοκληρώσει ένα όραμα: το Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών να αποτελέσει κοιτίδα ελπίδας και χαράς, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα ζευγάρια να βιώσουν το θαύμα της ζωής, το θαύμα της γέννησης του δικού τους παιδιού.

Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών – IVF ATHENS CENTER
Λ. Κηφισίας 5, Μαρούσι Τηλ. 2106859500 / 502
facebook: www.facebook.com/ivfathenscenter
e-mail: info@ivfathenscenter.gr
web-site: www.ivfathenscenter.gr

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline