Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΝΤΟΥΣΙΑΣ Σ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Dr.
ΝΤΟΥΣΙΑΣ Σ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Dr.

ΝΤΟΥΣΙΑΣ Σ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Dr.

  • September 29, 2009
  • 0 Likes
  • 119 Views
  • 0 Comments
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ

Ο Αριστείδης Ντούσιας γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου του 1971 στην Αθήνα και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στο Παγκράτι. Από το 1989 είναι μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας όπου διαμένει με την οικογένεια του έως και σήμερα. Τις βασικές του σπουδές, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο της έκανε στο «Λύκειον Η Αθηνά», Γεωργίου Ζηρίδη στο Μαρούσι.

Το 1989-90 επέτυχε την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Αλεξανδρούπολης μέσο Πανελληνίων εξετάσεων. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή τον Μάρτιο του 1997 με γενικό βαθμό “Καλώς”.

Ακολούθως υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Αεροπορία , για έξι μήνες στο ιατρείο της μονάδας του αεροδρομίου της Λήμνου, ενώ ακολούθως αποσπάστηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Κατεχάκη όπου υπηρέτησε ένα χρόνο στην 2η Ορθοπεδική Κλινική. Το 1999 και μετά την λήξη της θητείας του μετά από την τρίμηνη υπηρεσία του στο Γ.Ν.Ν.Κορίνθου , εκπλήρωσε την Υπηρεσία Υπαίθρου (Αγροτικό) στο Κέντρο Υγείας Κιάτου για ένα έτος .

Στη συνέχεια το κομμάτι της χειρουργικής υποχρέωσης διάρκειας ενός έτους παρακολούθησε στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Ν.Α ” Η Ελπίς “. Το 2002 διορίστηκε στην 4η Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας για την απόκτηση της Ορθοπεδικής ειδικότητας. Κατά την θητεία του στο Ασκληπιείο της Βούλας ανακηρύχθηκε διδάκτωρ του τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης τριετούς διάρκειας με θέμα « Η μελέτη της διαδερμικής δράσης των ενεργών στοιχείων των ιαματικών υδάτων σε ορθοπεδικές παθήσεις και σύνδρομα» με τον βαθμό «Άριστα».

Επίσης εκπαιδεύτηκε στην Θωρακοχειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Νοσημάτων Θώρακος «Η Σωτηρία» για έξι μήνες όπως επίσης και στην Κλινική Πλαστικής Επανορθωτικής  Κλινικής του Ογκολογικού Νοσοκομείου Ι.Κ.Α. «Γ. Γεννηματάς» για άλλους έξι μήνες. Η εκπαίδευση του ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση ενός έτους στην 1η Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν. Παίδων «Η Αγία Σοφία». Το 2007 άνοιξε το ιατρείο του στην Γλυφάδα στην διεύθυνση Λαζαράκη 65 όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Είναι συνεργάτης του Νοσοκομείου «Mediterraneo» στην Γλυφάδα καθώς και γιατρός συνεργάτης στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Προσαρμογής Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες « Ο Καλός Σαμαρείτης».

Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Έχει συμμετάσχει σε πολλά Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια ενώ ήταν μέλος οργανωτικής επιτροπής και έχει συμμετάσχει σε διαλέξεις, συζητήσεις και συμπόσια Ελληνικά και παγκόσμια. Οι προηγούμενες εξειδικεύσεις του οδηγούν στην ιδιαίτερη ασχολεία του, στην παιδοορθοπεδική, στις αθλητικές κακώσεις και στην οστεοπόρωση. Άρθρα του επίσης υπάρχουν σε αρκετές εφημερίδες τοπικής εμβέλειας και σε περιοδικά αθλητικού περιεχομένου.

Δρ. Αριστείδης Σ. Ντούσιας
Χειρούργος-Ορθοπεδικός
Διδάκτωρ Ιατρικής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου
Λαζαράκη 65, Γλυφαδα TK 16674
Τηλ. 2108900823, Κιν. 6947704905

E-mail: info@orthopedicsurgeon.gr  
Web-site: www.orthopedicsurgeon.gr

  • Μοιραστείτε: