Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Μήπως έχετε αγαθά που δεν χρειάζεστε και θέλετε να τα προσφέρετε;
Μήπως έχετε αγαθά που δεν χρειάζεστε και θέλετε να τα προσφέρετε;

Μήπως έχετε αγαθά που δεν χρειάζεστε και θέλετε να τα προσφέρετε;

  • July 23, 2015
  • 0 Likes
  • 28 Views
  • 0 Comments

altΗ διαδικτυακή πλατφόρμα DESMOS DIRECT, το καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο από το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός,  ήρθε για να αλλάξει ριζικά τη διαδικασία της προσφοράς για όλους, καθώς ταυτοποιεί αγαθά και υπηρεσίες που προσφέρουν ιδιώτες και εταιρείες με αντίστοιχες ανάγκες οργανισμών κοινωνικής ωφέλειας.

Ήδη, μέσα στους 8 πρώτους μήνες λειτουργίας του, στο www.desmosdirect.org έχουν αναρτηθεί πάνω από 3.500 ανάγκες από περισσότερους από  150 κοινωφελείς φορείς και έχουν καλυφθεί συνολικά πάνω από 700 ανάγκες τόσο από ιδιώτες όσο και από εταιρείες, με την αξία των αγαθών που προσφέρθηκαν να ξεπερνούν τα € 245.000.

Η προσπάθεια όμως δεν πρέπει να σταματήσει τώρα που όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας πλήττονται από την κρίση και χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε προσφέροντας είδη που ήδη έχετε σε πλεόνασμα (π.χ. τρόφιμα, είδη καθαριότητας, είδη προσωπικής υγιεινής, ηλεκτρονικό εξοπλισμό κ.ά.) που δεν τα χρειάζεστε πια, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα, ή εάν θέλετε να παρέχετε δωρεάν υπηρεσίες σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, επισκεφθείτε το Desmos Direct (www.desmosdirect.org) για να δημιουργήσετε προφίλ και να αναρτήσετε την προσφορά σας.

alt

Μόλις αντιστοιχίσει μια αναρτημένη ανάγκη με μια ανάλογη προφορά από ιδιώτη, εταιρεία ή και άλλο οργανισμό, το Desmos Direct ειδοποιεί αυτόματα δωρητή και φορέα για το επιτυχές ταίριασμα και κατευθύνει τα μέρη για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Το Desmos Direct είναι το πρώτο και μοναδικό social media platform που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα με σκοπό να διευκολύνει την προσφορά αγαθών και υπηρεσιών από ιδιώτες και εταιρείες, σε οργανισμούς  κοινωνικής ωφέλειας, μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον. Η υλοποίηση της πλατφόρμας  Desmos Direct, υποστηρίχθηκε μέσα από δωρεά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), στο πλαίσιο των προγραμμάτων της για την αντιμετώπιση της κρίσης στη χώρα μας.

Επισκεφθείτε σήμερα τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του Δεσμού στο www.desmosdirect.org και δείτε πώς η προσφορά σας εύκολα και άμεσα, μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline