Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Διάκριση της Novartis Hellas στα Digital Media Awards
Διάκριση της Novartis Hellas στα Digital Media Awards

Διάκριση της Novartis Hellas στα Digital Media Awards

  • July 8, 2014
  • 0 Likes
  • 23 Views
  • 0 Comments

altΗ Novartis Hellas απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Ειδικά Βραβεία Best Vertical/Thematic Sites» για το iDoctor.gr, στην πρώτη τελετή απονομής των Digital Media Awards. Το iDoctor.gr κέρδισε τις εντυπώσεις με τη σύγχρονη και λιτή σχεδίασή του, επιβεβαιώνοντας την έμφαση που δίνει η εταιρεία στην Καινοτομία, την Έρευνα και την Ανάπτυξη.

Ο νέος διαδικτυακός τόπος παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες στην καθημερινότητα των επαγγελματιών υγείας όλων των ειδικοτήτων και καλύπτει την ανάγκη για συνεχή και σφαιρική ενημέρωση, σε τρέχοντα, σημαντικά ζητήματα. 

Η κατηγορία «Ειδικά Βραβεία Best Vertical/Thematic Sites» αφορά θεματικά Web / Mobile Sites ή ενότητες media sites. Σκοπός των βραβείων Digital Media Awards, που διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και στα Μέσα. Η ανάδειξη της καινοτομίας και το κίνητρο της επιβράβευσης αποτελούν σημαντική ευκαιρία για τον κλάδο, βελτιώνουν τον ανταγωνισμό και οδηγούν στην περαιτέρω ανάπτυξή του, μέσα από case studies που θα αποτελέσουν οδηγό για όλους.

Χαρακτηριστικά του πρωτοποριακού διαδικτυακού χώρου idoctor.gr είναι η καθημερινή ανανέωση και η δυνατότητα που δίνει στους χρήστες να αποκτούν πρόσβαση:

-σε επιστημονικά νέα από έγκυρες πηγές όπως το Medscape, ο ΣΦΕΕ, ο ΙΣΑ, ο ΕΟΦ κ.α.,
-στην Ιατρική Νομοθεσία, μέσα από μια διαρκώς ανανεώσιμη λίστα Φύλλων της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ),
-σε πληροφορίες Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, μέσω ενός καταλόγου φορέων που παρέχουν CMEs ανά ιατρική ειδικότητα,
-στο Εθνικό Συνταγολόγιο του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων,
-στην εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, με χρηστικές πληροφορίες για την ορθή χρήση της,
καθώς και σε έναν πλήρη Κατάλογο Συνεδρίων (διεθνών και εγχώριων), κατηγοριοποιημένο ανά ειδικότητα, τόπο και ημερομηνία διεξαγωγής.

alt

Επιπλέον, το iDoctor.gr διαθέτει Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη με επιστημονικά βιβλία και περιοδικά που καλύπτουν την ανάγκη κάθε ιατρικής ειδικότητας για διαρκή επιμόρφωση, αλλά και την εφαρμογή iDocit που δίνει τη δυνατότητα online συζήτησης μεταξύ των μελών του ιστότοπου.

Τέλος, μέσω του νέου αυτού διαδικτυακού τόπου, γιατροί και φαρμακοποιοί αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε μια λίστα επιπλέον υπηρεσιών, όπως οι Εφημερίες Νοσοκομείων και Φαρμακείων, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας, αλλά και όλους τους προϊοντικούς ιστότοπους της Novartis Hellas.

Λίγα Λόγια για τη Novartis

Η Novartis AG στον Τομέα της Υγείας παρέχει λύσεις στις αναφυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Επικεντρωμένη αποκλειστικά στον Τομέα αυτό, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα, εμβόλια και διαγνωστικά, καθώς και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2013, επενδύθηκαν περίπου 10 δις δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 136.000 εργαζομένους και δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 140 χώρες του κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή διεύθυνση: www.novartis.com

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline