Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΔΗΜΟΛΕΝΗΣ Ι. ΛΑΜΠΡΟΣ, ΜD, MSc
ΔΗΜΟΛΕΝΗΣ Ι. ΛΑΜΠΡΟΣ, ΜD, MSc

ΔΗΜΟΛΕΝΗΣ Ι. ΛΑΜΠΡΟΣ, ΜD, MSc

  • June 11, 2014
  • 0 Likes
  • 29 Views
  • 0 Comments

altΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΤΟΧΟΣ MASTER “ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ”

 

Ο Λάμπρος Δημολένης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία εισήχθη με την διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων το 1992.

Το 2005 έγινε δεκτός και ξεκίνησε να εργάζεται στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Hälsinglands Sjukhus, στο Gävleborg της Σουηδίας.

Την Ανοιξη του 2007 συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Lund (Skåne, Σουηδία) «Γυναικολογικό και Μαιευτικό Υπερηχογράφημα».

Την ίδια χρονιά παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Καρδιοτοκογράφημα στην Κύηση και τον Τοκετό» του κορυφαίου σε αυτόν τον τομέα στην Σκανδιναβία Καθηγητή Ingemar Ingemarsson.

Το Σεπτέμβριο του 2007 επιλέχθηκε στην πρώτη σειρά προκήρυξης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή» από τη Β΄ Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, οπότε και επέστρεψε στην Αθήνα.

Το 2008, μετά από επιτυχή παρακολούθηση του Διεθνούς Σεμιναρίου Μαιευτικού Επείγοντος ALSO, του προτάθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή να συμπεριληφθεί στην ομάδα των Εκπαιδευτών του Σεμιναρίου. Από το 2006 είναι μέλος της Σουηδικής Ένωσης Μαιευτήρων-Γυναικολόγων.

Είναι κάτοχος Profficiency Cambridge και Michigan στα Αγγλικά, κατέχει άριστα τα Σουηδικά, είναι κάτοχος του Mittelstuffe στα Γερμανικά και διαβάζει Δανικά και Νορβηγικά.

Ιατρικές Υπηρεσίες:

Κλασική Γυναικολογία & Μαιευτική, Τεστ Παπανικολάου – Thin-Prep (υγρής φάσης) (Κονδυλώματα – Ταυτοποίηση στελεχών (HPV) – Αντιμετώπιση) σε συνεργασία με έγκυρα εργαστήρια, Λαπαροσκόπηση Γυναικολογικό υπερηχογράφημα, Έλεγχος Μαστού (υπερηχογράφημα μαστών) – Πρόληψη – Παρακέντηση – Χειρουργική αντιμετώπιση, Κολποσκόπηση – Ιστοληψία Τραχήλου -συνεργασία με εργαστήριο πανεπιστημιακής κλινικής, Αναπαραγωγή (έλεγχος υπογονιμότητας, υποβοηθούμενη αναπαραγωγή) Mαιευτικό υπέρηχογράφημα και καρδιοτοκογράφημα για παρακολούθηση μονής και δίδυμης κύησης. Προγεννητικός Έλεγχος, Παρακολούθηση Κύησης Υψηλού Κινδύνου, Ενημέρωση – Λήψη και Φύλαξη Βλαστοκυττάρων, Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών – Έλεγχος – Αντιμετώπιση, Γυναικολογική Ενδοκρινολογία Κλιμακτήριος – Εμμηνόπαυση – Ορμονική Υποκατάσταση, Οστεοπόρωση, Γυναικολογική Ογκολογία, Ουρογυναικολογία -χειρουργική αντιμετώπιση ακράτειας ούρων, Πλαστική αιδοίου.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Λάμπρος Ι. Δημολένης, ΜD, MSc
Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος
Κάτοχος Master “Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή”
Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Μέλος της Σουηδικής Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων (SFOG)
Μέλος της Εταιρείας Γονιμότητας της Δανίας (DFS)
Κολποσκόπηση • Οστεοπόρωση • Εμμηνόπαυση • Υπογονιμότητα
Γυναικολογική Ενδοκρινολογία • Έλεγχος Μαστού • Βιοψία Ενδομητρίου
Αγίας Παρασκευής 29 ΤΚ 15234, Χαλάνδρι
(πλησίον κεντρικής Πλατείας Χαλανδρίου)
Τηλ. 2106845302 – Fax: 2106845383 – Κιν. 6944587573
e-mail: lampros.dimolenis@gmail.com
web-site: www.lampros-dimolenis.com

  • Μοιραστείτε: