Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. DEMO ΑΒΕΕ: Για τρίτη χρονιά χορηγός στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
DEMO ΑΒΕΕ: Για τρίτη χρονιά χορηγός στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

DEMO ΑΒΕΕ: Για τρίτη χρονιά χορηγός στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

  • September 6, 2017
  • 0 Likes
  • 17 Views
  • 0 Comments

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO για άλλη μια χρονιά στήριξε με την χορηγία της το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου με τίτλο «Κάθαρσις», που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως και τις 19 Αυγούστου στο νησί της Λέσβου.
    
Η εταιρεία πιστή στο πρόγραμμα της κοινωνικής υπευθυνότητας που έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο  συνέχισε την στήριξη της σε μια σπουδαία διοργάνωση της μουσικής, κάτι που κάνει τα τελευταία 3 συναπτά έτη, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου. Ο τομέας του πολιτισμού και ιδιαίτερα στο δοκιμασμένο νησί της Λέσβου κέντρισε το ενδιαφέρον της DEMO που στην περιοχή του Αιγαίου δραστηριοποιείται κοινωνικά και με άλλες ενέργειες (δωρεές σε Μαράθι,  Αστυπάλαια, Φούρνους, κ.α).
       
Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου (Molyvos International Music Festival) είναι μία τετραήμερη γιορτή της κλασικής μουσικής στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου που συγκεντρώνει κορυφαίους νέους ερμηνευτές διεθνούς φήμης.
    
Στην εφετινή διοργάνωση, που είχε τίτλο και θεματική την ‘Κάθαρση’ έλαβαν μέρος 19 κορυφαίοι – διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες της κλασικής μουσικής, ενώ νωρίτερα, 9-13 Αυγούστου οργανώθηκαν  πρωτότυπες προ-φεστιβαλικές δραστηριότητες σε διάφορα σημεία της Λέσβου.
    
Το παρόν και εφέτος έδωσε πλήθος επισκεπτών που είχε την ευκαιρία να ακούσει ζωντανά σημαντικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας κλασικής σκηνής.
    
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φεστιβάλ βραβεύτηκε από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών για την σοβαρότητα και τον διεθνή χαρακτήρα της διοργάνωσης, ενώ τον Μάιο διακρίθηκε ανάμεσα σε 30 υποψήφιους από όλο τον κόσμο με το τρίτο βραβείο καινοτομίας του Classical Next στο Ρόττερνταμ, ίσως του πιο σημαντικού Φόρουμ για την κλασική μουσική παγκοσμίως.
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: