Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  • January 4, 2014
  • 0 Likes
  • 89 Views
  • 0 Comments

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
BODY AND HEALTH – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης είναι εξειδικευμένος φυσικοθεραπευτής στην ολιστική θεραπευτική πόνου και την πρωτοπορία της μικρορευματικής θεραπείας (MCT) και έχει ασχοληθεί πάρα πολλά χρόνια με την αιτιολογική αντιμετώπιση μυοσκελετικών πόνων.

Το Body and Health είναι ένας επιστημονικός χώρος υγείας, ευεξίας και ομορφιάς, που σας περιμένει για να βελτιώσει τα επίπεδα της ενέργειάς σας, τις σωματικές σας λειτουργίες και να σας φτιάξει τη διάθεση. Με εξειδικευμένο προσωπικό που ειδικεύεται σε θεραπείες πρωτοποριακές-συνδυαστικές μορφές massage θα απολαύσετε ευεξία και χαλάρωση με στόχο τη βελτίωση ή και διατήρηση της ποιότητας ζωής με λιγότερους πόνους. Οι ειδικοί μας βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας λύσουν τις απορίες και να σας βοηθήσουν παρέχοντας τις καλύτερες λύσεις, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς! Η καινοτομία της Body and Health αφορά στη γνωστοποίηση νέων δραστικών προϊόντων και μηχανημάτων αναλγησίας, κλινικά ελεγμένων και πιστοποιημένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επιπλέον με το Τεστ τροφικής δυσανεξίας θα μάθετε ποιες τροφές ευνοούν την πλήρη καύση των λιπιδίων και δρουν ενάντια στην κυτταρίτιδα, στο πάχος και τη γήρανση του δέρματος. Προφυλαχθείτε από τις τοξίνες των τροφών που καταναλώνετε και ελαττώστε τη συσσώρευση λίπους στους ιστούς, γνωρίζοντας όχι μόνο τις αρνητικές τροφές αλλά και τις θετικές.

Περιγραφή Υπηρεσιών – Προϊόντων:

•  Τεστ τροφικής δυσανεξίας (Τηλεμετρική μέθοδος)
•  Μασάζ
–  Σουηδικό full body μασάζ
–  Θιβετιανό μασάζ με βεντούζες
–  Ρεφλεξολογία σε πέλματα
–  Ινδικό μασάζ σε πρόσωπο, κεφάλι και αυχένα
–  Salt μασάζ με αρωματικό άλας

Η μέθοδος combination massager therapy αποτελεί την πλέον δραστική εφαρμογή 4 διαφορετικών τύπων μασάζ (ινδικό-θιβετιανό-σουηδικό-ρεφλεξολογία) για απόλυτη ενεργοποίηση των αισθήσεων και της μελατονίνης του σώματος, ορμόνη υπεύθυνη για τη χαλάρωση, την καλή διάθεση και την ηρεμία.

Περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντίνος Δασκαλάκης
Φυσικοθεραπευτής
Body and Health – Διαγνωστικό Κέντρο
Αρματολών & Κλεφτών 28,
(πλησίον μετρό Αμπελοκήπων)
TK 11471, Αμπελόκηποι – Αθήνα
Τηλ. 2106421761 – 2106421706 – Κιν. 6982944330
e-mail: bodyandhealthinfo@gmail.com
web-site: www.massage-bodyandhealth.gr

  • Μοιραστείτε: