Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Επικοινωνία YgeiaΑπομακρυσμένη

Eίμαστε εδώ για εσάς

Επικοινωνήστε μαζί μας με το μέσο που σας βολέυει

Έχετε ερωτήσεις. Καλέστε μας

Έχετε ερωτήσεις. Καλέστε μαςTηλέφωνο 2182180284 - Fax 210 2029622

Στείλτε μας email

Στείλτε μας emailinfo@ygeiaonline.gr

Επισκεφθείτε μας

Επισκεφθείτε μαςΛ. Ιωνίας 166 Αθήνα

ygeiaonline.gr

ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ

Ιδρυτής του Ygeiaonline.gr

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σπάρτη Λακωνίας.

Σε ηλικία 18 χρονών εγκαθίσταται στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάζεται ως σερβιτόρος, πωλητής βιβλίων και οδηγός.

Πολύ γρήγορα χάρη στο ιδιοφυές επιχειρηματικό του ταλέντο και τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις και εμπειρίες του ιδρύει τις εκδόσεις Ηλίας Μανιατέας με τις εξαιρετικά επιτυχημένες σειρές βιβλίων, όπως η εγκυκλοπαίδεια Δομή, οι χρυσές συνταγές ενός αιώνα του Νικόλαου Κ Τσελεμεντέ, η Ιατρική οικογενειακή εγκυκλοπαίδεια ομοιοπαθητικής που βρίσκονται μέχρι και σήμερα σε όλα τα ελληνικά σπίτια.

Ταυτόχρονα συνεργάζεται με γνωστούς εκδότες καθώς και με τις μεγαλύτερες εφημερίδες της εποχής.

Η έντονη επιχειρηματική του δραστηριότητα εκτείνεται σε πολλαπλούς τομείς, στην εκπαίδευση (φροντιστήρια Ορόσημο), στην Ναυτιλία στην Εστίαση αλλά και στον τομέα της Υγείας οπού διαπρέπει οραματιζόμενος ένα καλύτερο μέλλον για τον χώρο.

Φέρνει τον πρώτο Μαγνητικό τομογράφο στην Ελλάδα το 1985 και ιδρύει το κέντρο Μαγνητική Τομογραφία το οποίο και εξελίσσεται αργότερα στο σημερινό όμιλο ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, ενώ συστήνει στη συνέχεια στο ελληνικό κοινό την πρώτη κάρτα Υγείας και το Yγεία online.

Σήμερα στα κέντρα Μέλλον Υγεία πιστοί στο όραμα του ιδρυτή, φτιάχνουμε το δικό σας προσωποποιημένοπρόγραμμα υγείας και ομορφιάς, συν-δημιουργώντας το νέο λαμπερό σας αύριο.