Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. 4η Πανελλήνια Επιστημονική Διημερίδα Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής MEDISYN
4η Πανελλήνια Επιστημονική Διημερίδα Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής MEDISYN

4η Πανελλήνια Επιστημονική Διημερίδα Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής MEDISYN

  • April 5, 2015
  • 0 Likes
  • 21 Views
  • 0 Comments

altO MEDISYN – Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών, πάντα στην αιχμή των Ιατρικών εξελίξεων οργανώνει την 4η Διημερίδα Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής στις 18 και 19 Απριλίου 2015 στην Αθήνα – Hotel Royal Olympic, στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των επιστημόνων της υγείας πάνω σε σύγχρονα επιστημονικά θέματα, τα οποία θα αναπτυχθούν από διακεκριμένους επιστήμονες του χώρου της Υγείας.


Θεματολογία της Επιστημονικής Διημερίδας

4 Στρογγυλά Τραπέζια (Αιματολογία-Ανοσολογία-Ουρολογία-Γυναικολογία)

7 Διαλέξεις (Εργαστηριακοί διαγνωστικοί αλγόριθμοι κλασικών βιοχημικών και ορμονολογικών εξετάσεων – Παρασιτώσεις στον Ελλαδικό χώρο – Επανεμφανιζόμενες νόσοι στον Ελλαδικό χώρο-Συγγενείς λοιμώξεις, 40 χρόνια TORCH. Ο ρόλος του Βιοπαθολόγου – Εργαστηριακή προσέγγιση του συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών – Διαδικασία αξιολόγησης αναερόβιων μικροβίων – Επιπολής μυκητιάσεις)

Πεποίθηση των Εργαστηριακών Ιατρών – Μελών του MEDISYN είναι ότι η Εργαστηριακή Ιατρική χρειάζεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, τη συνεργασία όλων των ειδικοτήτων και η ενσωμάτωση νέας γνώσης απαιτεί την ενίσχυση ενός μηχανισμού επικοινωνίας και συνεργασίας.

alt

Οι ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών, σε συνδυασμό με τα νέα δεδομένα στο χώρο της υγείας και της κοινωνίας γενικότερα, καλύπτονται μόνο σε περιβάλλον φροντίδας, από επιστήμονες με κοινή γλώσσα και αντίληψη ως προς την παροχή υψηλού επιπέδου εργαστηριακών υπηρεσιών.

Όπως σημειώνει η Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Διημερίδας MEDISYN κα Κουσκούνη Ευαγγελία «και η 4η Διημερίδα Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής  φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης, επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ εργαστηριακών και κλινικών ειδικοτήτων».

Ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με το πρόγραμμα και τους εισηγητές στο www.medisyn.eu.

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline