Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Νέα μεγάλη συλλογή φαρμάκων στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου
Νέα μεγάλη συλλογή φαρμάκων στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου

Νέα μεγάλη συλλογή φαρμάκων στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου

  • June 23, 2014
  • 0 Likes
  • 15 Views
  • 0 Comments

altΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 η δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ, όπου συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης Παπάγου, 20 σάκοι με φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό.

Στη συλλογή φαρμάκων παρευρέθησαν ο Προϊστάμενος του Ναού Πάτερ Νεκτάριος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης καθώς επίσης και εθελοντές του ιατρείου κοινωνικής αποστολής.

“Ευχαριστούμε από βάθους καρδίας όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και με μοναδικό ανθρωπισμό προσέφεραν τα φάρμακα που διέθετανή αγόρασαν. Αν μέσα από αυτή την προσπάθεια των χιλιάδων ανθρώπων που συμμετέχουν, σωθεί έστω και μία ζωή, τότε αξίζει κάθε βήμα της, τότε αξίζουμε όλοι μαζί. Γιατί όλοι μαζί, ενώνουμε τα χέρια σε μια Αγκαλιά Αγάπης σε όλη την Ελλάδα για όλους τους ανθρώπους που την κατοικούν. Γιατί υπάρχει και αυτή η Ελλάδα.” Ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης.

« Είναι συγκινητική  η ανταπόκριση του κόσμου και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των φτωχών και άρρωστων συνανθρώπων μας. Επιτακτική ανάγκη προβάλλει να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, που υποφέρουν και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην υγεία τους», δήλωσε ο Γεν Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Δήμτσας.

alt

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι. Δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Προκειμένου να εξετασθούν, θα πρέπει να προσκομίζουν: 1) ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους 2) Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Πηγή: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline