Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Νέα μεγάλη συλλογή φαρμάκων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου
Νέα μεγάλη συλλογή φαρμάκων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου

Νέα μεγάλη συλλογή φαρμάκων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου

  • June 30, 2014
  • 0 Likes
  • 24 Views
  • 0 Comments

altΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 η δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία», όπου συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσα) στο Παλαιό Φάληρο συγκεντρώθηκαν 25 μεγάλοι σάκοι με φαρμακευτικό υλικό.

Τη διαδικασία για τη συλλογή φαρμάκων επιμελήθηκαν ο Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμανδρίτης Πατέρας Χριστόφορος, ο Πάτερ Σπυρίδων, ο Πάτερ Ιωσήφ και ο Πάτερ Κωνσταντίνος  την ευθύνη είχαν οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και την εποπτεία οι εθελοντές κυρία Μελιάδου, κ. Κονιδάρης και η κ Παπαπροκοπίου.

“Ευχαριστούμε από βάθους καρδίας όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και μεμοναδικό ανθρωπισμό προσέφεραν τα φάρμακα που διέθετανή αγόρασαν. Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που πάλι έδωσαν παράδειγμα ανθρωπιάς για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο. Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια μας όσο η πολιτεία αδυνατεί να καλύψει αυτούς τους ανθρώπους”, ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης.

alt

«Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των φτωχών και άρρωστων συνανθρώπων μας. Επιτακτική ανάγκη προβάλλει να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, που υποφέρουν και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην υγεία τους», δήλωσε ο Γεν Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Δήμτσας

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 3. 00 το μεσημέρι. Δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Προκειμένου να εξετασθούν, θα πρέπει να προσκομίζουν: 1) ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους 2) Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Πηγή: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline