Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Αλυσίδα αλληλεγγύης για 300 οικογένειες στην Βόρεια Ελλάδα!
Αλυσίδα αλληλεγγύης για 300 οικογένειες στην Βόρεια Ελλάδα!

Αλυσίδα αλληλεγγύης για 300 οικογένειες στην Βόρεια Ελλάδα!

  • April 4, 2014
  • 0 Likes
  • 13 Views
  • 0 Comments

altΗ Reckitt Benckiser, εταιρεία παρασκευής και εμπορίας προϊόντων οικιακής χρήσης και υγιεινής, σε συνεργασία με την αλυσίδα super market Μασούτης Α.Ε. δημιουργούν την πιο δυνατή αλυσίδα αλληλεγγύης για τουλάχιστον 300 οικογένειες, και σας καλούν να γίνετε μέρος της!

Οι δύο εταιρείες, στο πλαίσιο του κοινωνικού τους προγράμματος, δεσμεύονται να προσφέρουν σε τουλάχιστον 300 οικογένειες, που υποστηρίζονται από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στη Βόρεια Ελλάδα, πακέτα προϊόντων που περιλαμβάνουν 9 προϊόντα προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας επιφανειών και επιπλέον σε επιλεγμένες οικογένειες που θα διαθέτουν πλυντήριο πιάτων, θα δοθεί 1 συσκευασία με ταμπλέτες πλυντηρίου finish (κατόπιν σχετικής υποδείξεως από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS). Με τη δική σας βοήθεια, η ενέργεια αυτή μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη, αυξάνοντας τον αριθμό των οικογενειών που θα ενισχυθούν.

Συγκεκριμένα, από τις 04/04/2014 έως τις 22/04/2014, αγοράζοντας προϊόντα Dettol και Finish σε ειδικές μειωμένες τιμές που φθάνουν ακόμα και το 35%, ή ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες προσφοράς οι καταναλωτές ενισχύουν την προσπάθεια, καθώς η αύξηση των πωλήσεων το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα συμβάλει στην περαιτέρω αύξηση των οικογενειών που θα ωφεληθούν από την ενέργεια σε περισσότερες από 300 ποσοστιαία.

alt

Γίνε και εσύ μέλος της αλυσίδας για να κάνουμε την προσφορά ακόμα μεγαλύτερη!

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας αποτελεί ένα πλήρως ελεγχόμενο κοινωνικό πρόγραμμα των Παιδικών Χωριών SOS, ενός ειδικά φιλανθρωπικού, μη-κερδοσκοπικού Σωματείου, το οποίο αναπτύσσει κοινωνικές-εθελοντικές δραστηριότητες με σκοπό τη φροντίδα για το παιδί και την οικογένεια.

Η Reckitt Benckiser αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, η οποία δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στην παρασκευή και εμπορία προϊόντων οικιακής χρήσης. Τέλος, η Μασούτης Α.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική λιανεμπορική αλυσίδα και διαθέτει δίκτυο καταστημάτων σε όλη τη βόρεια ελληνική επικράτεια.   

Γίνε κι εσύ μέρος της αλυσίδας και πρόσφερε την φροντίδα και τη στήριξή σου!

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline