Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ BS
ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ BS

ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ BS

  • October 20, 2010
  • 0 Likes
  • 25 Views
  • 0 Comments
ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SYMMETRIA

Η Ειρήνη Χριστάκη εισήχθη το 2003 στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και εκπλήρωσε μέρος των σπουδών της στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου (2005-2006).

Μετά από την εμπειρία που αποκόμισε από την γερμανική ακαδημαϊκή ζωή, επέστρεψε στην Καρλσρούη της Γερμανίας το 2007 ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών για να εργαστεί στο Ομοσπονδιακό Ερευνητικό Ινστιτούτο για την Διατροφή και τα Τρόφιμα στην εκπόνηση ερευνητικού έργου σχετικά με τις φυσιολογικές λειτουργίες των λιποπρωτεϊνών.

Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε σε νοσοκομεία της Αθήνας όπως το Τζάννειο, το Κ.Α.Τ., και το Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» για ένα ακαδημαϊκό έτος, ενώ στα πλαίσια της διατριβής της ασχολήθηκε με την διατροφή και την αθλητική απόδοση.

Μετά την αποφοίτηση της από το Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφής εργάστηκε ως διαιτολόγος και συνέχισε τις σπουδές της στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Έλεγχος του Στρες και Προαγωγή της Υγείας» της Ιατρικής Σχολής της Αθήνας. Επίσης, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στις διατροφικές διαταραχές παρακολουθώντας το Diploma in Practitioner Skills for Eating Disorders στο Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών.

Σήμερα είναι η Υπεύθυνη Διαιτολόγος-Διατροφολόγος του κέντρου ιατρικής αισθητικής Symmetria.

Παράλληλα, ασχολείται με το τρέξιμο και την ποδηλασία, συμμετέχει σε πολλούς αγώνες, όπως ο Κλασσικός Μαραθώνιος της Αθήνας, κάτι που την εμπνέει σε κάθε της βήμα.

Symmetria
Εθνικής Αντιστάσεως 66 & Ηροδότου
Χαλάνδρι, 15231 Αθήνα
Tηλ: 2106773571-5 και Fax: 2106773731

e-mail: info@symmetria.gr
www.symmetria.gr

  • Μοιραστείτε: