Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Αποκτήστε εύκολα βραζιλιάνικους γλουτούς!
Αποκτήστε εύκολα βραζιλιάνικους γλουτούς!

Αποκτήστε εύκολα βραζιλιάνικους γλουτούς!

  • July 8, 2014
  • 0 Likes
  • 54 Views
  • 0 Comments

altΟ Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου MD PhD, Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, London Clinic UK & Beverly Hills California, εξηγεί στο Υγείαonline.gr, την βραζιλιάνικη τεχνική αύξησης των γλουτών, (“Brazilian Butt Lift”) που χαρίζει εύκολα και γρήγορα άριστα αποτελέσματα σε γυναίκες και άνδρες.

Βραζιλιάνικους γλουτούς εύκολα και γρήγορα, μπορούν να αποκτήσουν τώρα και οι Ελληνίδες με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής, πριν από την εμφάνισή τους στην παραλία!

«H “Βραζιλιάνικη Αύξηση των Γλουτών” (“Brazilian Butt Lift”) μπορεί να επιτευχθεί με τρείς τρόπους. Με αυτομόσχευμα λίπους, με ενθέματα σιλικόνης και με βραδέως βιοδιασπώμενο υαλουρονικό οξύ» αναφέρει ο διαπρεπής πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, με αφορμή τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ με τις καλλίγραμμες βραζιλιάνες από το Μουντιάλ. Οι τεχνικές αυτές έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή που κερδίζει έδαφος και έχει άμεσα αποτελέσματα είναι η αύξηση με υαλουρονικό οξύ.

alt

Με υαλουρονικό οξύ:

Η τεχνική ονομάζεται MACROLANE και ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί βραδέως βιοδιασπώμενο υαλουρονικό οξύ, το οποίο μετά την έκχυσή του στην περιοχή δίνει ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα. Η επέμβαση μπορεί να γίνει και στο ιατρείο αφού υπάρξουν συγκεκριμένες προδιαγραφές αντισηψίας. Δεν προκαλεί πόνο, ούτε χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Στις περισσότερες περιπτώσεις η διαδικασία γίνεται σε μία επίσκεψη, ενώ το αποτέλεσμα με αυτή την τεχνική μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δύο χρόνια.

Με αυτομόσχευμα λίπους:

Η μέθοδος αύξησης των γλουτών (αλλά και του στήθους) με τη χρήση αυτομοσχεύματος, δηλαδή με τη χρήση λίπους από το ίδιο το σώμα της γυναίκας, αν και νέα,  είναι αρκετά διαδεδομένη. Η λήψη του αυτομοσχεύματος γίνεται από σημεία του σώματος που θέλουμε να αφαιρέσουμε λίπος (μηροί, κοιλιά, μέση, ισχία, πλάτη) με την προϋπόθεση ότι υπάρχει επαρκή ποσότητα λίπους σε αυτά τα σημεία.

Με ειδική κάνουλα ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί το λίπος και στη συνέχεια με ειδική επεξεργασία (μέθοδος Cytori ή ειδική φυγόκεντρο) το φιλτράρει και καθαρίζεται ο λιπώδης ιστός. Στη συνέχεια καθαρό πια το λίπος εγχέεται στους γλουτούς της γυναίκας. Παράλληλα, γίνεται ένα είδος λιπογλυπτικής για να τελειοποιηθεί το σχήμα και οι γλουτοί να αποκτήσουν ανόρθωση και στρογγυλή μορφή.

Στην περίπτωση αυτή, βλέπουμε αισθητές αλλαγές και σε άλλα σημεία του σώματος ανάλογα με το σημείο από όπου έχουμε αφαιρέσει λίπος: Η μέση λεπταίνει σαν δαχτυλίδι, το περιττό λίπος φεύγει από την κοιλιά, την περιφέρεια, τις πλάτες, οι γλουτοί στρογγυλεύουν και ανορθώνονται!

Συνήθως ένα μέρος του λιπώδους ιστού, μετά την έκχυσή του θα απορροφηθεί. Όμως χάρη στις νέες τεχνικές αναρρόφησης, καθώς και έγχυσης (microtunneling) αυξάνεται η βιωσιμότητά του. Έτσι το λίπος, που θα παραμείνει μετά από τρείς και πλέον μήνες θα μείνει μόνιμα. Η διάρκεια ωστόσο του αποτελέσματος εξαρτάται από τις αυξομειώσεις βάρους της γυναίκας.

alt

Το λίπος προσαρμόζεται και διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά. Δεν έχει απόρριψη γιατί δεν είναι ξένο σώμα. Η γυναίκα δεν αισθάνεται το λίπος ως εξόγκωμα, ούτε δημιουργεί κυτταρίτιδα ή ανομοιομορφίες. Η επέμβαση πραγματοποιείται σε κλινική με τοπική αναισθησία ή μέθη και με πολύ μικρές τομές.

Με ενθέματα σιλικόνης:

Τα ενθέματα από προθέσεις σιλικόνης μένουν μόνιμα οπότε και η ανόρθωση διαρκεί για πάντα. Η διαδικασία είναι η ίδια όπως και στην αύξηση των μαστών. Η αύξηση και η ανόρθωση των γλουτών δίνει τη δυνατότητα σε άντρες και γυναίκες με επίπεδα ή λιγότερο διαμορφωμένα οπίσθια να αυξήσουν ή να σχηματίσουν καλύτερα αυτή την περιοχή και να επιτύχουν αρμονία μεταξύ του πρόσθιου και οπίσθιου προφίλ τους. Γυναίκες αλλά και άνδρες μετά την επέμβαση νιώθουν πως τα ρούχα τους έχουν καλύτερη εφαρμογή, αισθάνονται πιο ελκυστικοί και η αυτοπεποίθησή τους μεγαλώνει.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία ή μέθη, δεν είναι απαραίτητη η παραμονή στο νοσοκομείο, αλλά απαιτείται προσοχή στον τρόπο που κάθεται ή κοιμάται για τις επόμενες 7-10 ημέρες.

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για ανόρθωση γλουτών;

Η επέμβαση ανόρθωσης γλουτών μπορεί να γίνει σε γυναίκες (και άνδρες), άνω των 18 χρόνων, οι οποίες έχουν καλό περίγραμμα, αλλά δεν τους αρέσει το σχήμα ή το μέγεθος των γλουτών τους.  Είναι πολύ σημαντικό να συζητήσει ο ενδιαφερόμενος με τον ιατρό του τι είναι αυτό που περιμένει από αυτή την επέμβαση. Σε συνεννόηση με τον/την ασθενή και πάντα με βάση το ιατρικό ιστορικό του κάθε υποψηφίου, προτείνουμε την κατάλληλη κάθε φορά μέθοδο ενημερώνοντας αναλυτικά για το αποτέλεσμα που περιμένουμε.

Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου MD PhD
Πλαστικός Χειρουργός
Μετεκπαιδευθείς London Clinic UK & Beverly Hills California
Διευθύνων Σύμβουλος του Athens Beverly Hills Plastic Surgery
& Athens Beverly Hills Medical Group
 
www.athens-beverlyhills.com


Επιμέλεια άρθρου υγείας: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline

  • Μοιραστείτε: