Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Η εκστρατεία ‘Αναπνέω’ ξεκινάει το ταξίδι της στην Ελλάδα
Η εκστρατεία ‘Αναπνέω’ ξεκινάει το ταξίδι της στην Ελλάδα

Η εκστρατεία ‘Αναπνέω’ ξεκινάει το ταξίδι της στην Ελλάδα

  • June 3, 2014
  • 0 Likes
  • 15 Views
  • 0 Comments

altΤο ταξίδι της εκστρατείας “Αναπνέω“, ξεκινάει την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014. Η Νάξος είναι ο πρώτος σταθμός του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας “ΑΝΑΠΝΕΩ” που υλοποιεί η φαρμακευτική εταιρεία Novartis σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ).

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επισκέψεις και σε άλλες πόλεις ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε ακριτικές περιοχές και νησιά. Το περίπτερο της εκστρατείας θα  βρεθεί  στην πρωτεύουσα του Κυκλαδίτικου νησιού το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, 6-7-8/6/2014 παράλληλα με εκπαιδευτικό σεμινάριο διακοπής καπνίσματος για επαγγελματίες υγείας.  

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, πως προκαλείται η ασθένεια, τα συμπτώματα και τις ενοχλήσεις, τη διάγνωση και τη θεραπεία. Την Κυριακή 8/6 και ώρες 18.00-21.00 θα πραγματοποιηθούν σπιρομετρήσεις από καταξιωμένους πνευμονολόγους.

Υπενθυμίζουμε πως η εκστρατεία “Αναπνέω” αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της Novartis Hellas με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ). Η εκστρατεία στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνιακών ενεργειών στα παραδοσιακά και online μέσα, καθώς και δωρεάν σπιρομετρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

alt

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του ΑΝΑΠΝΕΩ www.anapnew.gr για τους επόμενους σταθμούς της εκστρατείας και για νεότερα σχετικά με την ΧΑΠ.  

Λίγα Λόγια για τη Novartis

Η Novartis AG στον Τομέα της Υγείας παρέχει λύσεις στις αναφυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Επικεντρωμένη αποκλειστικά στον Τομέα αυτό, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα, εμβόλια και διαγνωστικά, καθώς και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2013, επενδύθηκαν περίπου 10 δις δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 136.000 εργαζομένους και δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 140 χώρες του κόσμου.

Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα και στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται περισσότερα από 600 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τους διαδικτυακούς τόπους: www.novartis.com και www.novartis.gr

Η Novartis είναι στο Twitter. Εγγραφείτε για να ακολουθείτε τη @Novartis στο www.twitter.com/novartis.

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline