Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Η Εθνική Ομάδα Πόλο Νεανίδων συνομιλεί με τα παιδιά της κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Η Εθνική Ομάδα Πόλο Νεανίδων συνομιλεί με τα παιδιά της κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Η Εθνική Ομάδα Πόλο Νεανίδων συνομιλεί με τα παιδιά της κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

  • February 1, 2013
  • 0 Likes
  • 8 Views
  • 0 Comments

 

altΤα Χρυσά μας Κορίτσια του υγρού στίβου, τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες του Πόλο που αήττητες κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αυστραλίας τον περασμένο Δεκέμβριο,  με μεγάλη χαρά και περηφάνια σας παρουσιάζουν  αυτή την Κυριακή οι οικοδεσπότες της ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ, η Χριστίνα και ο Γιουσούφ.

Στο στούντιο μαζί μας θα είναι η αδελφές Μπενέκου, Άλκηστις και Ιόλη καθώς επίσης ο προπονητής τους Γιώργος Μορφέσης, ο αρχιτέκτονας  της μεγάλης αυτής ομάδας που σαρώνει μετάλλια σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της επιτυχίας αυτής της  ομάδας νέων κοριτσιών; Σε μια συζήτηση  όπου οικοδεσπότες και καλεσμένοι  είναι συνομήλικοι που η κάθε πλευρά δίνει τον δικό της αγώνα, την δική της μάχη για να καταφέρει  το φαινομενικά ακατόρθωτο, η συζήτηση δεν μπορεί παρά να είναι γνήσια, αφτιασίδωτη, αποκαλυπτική και καθηλωτική.

alt

Στο ένα μέτωπο ο αγώνας για την κατάκτηση της κορυφής  στο πόλο, στο άλλο  ο αγώνας για την κατάκτηση της ζωής, της αξιοπρέπειας γιατί τα ναρκωτικά σε εθίζουν στη νάρκη, την απραξία, την αδιαφορία.

Μια εκπομπή ξεχωριστή, διαφορετική, συναρπαστική!

Μην την χάσετε!

Παραγωγός: Γιάννα Τριανταφύλλη, με τη συμβολή προσωπικού, μελών και εθελοντών του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 2108822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους:

www.kethea-strofi.gr
www.facebook.com/ketheastrofi
www.twitter.com/ketheastrofi

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα
Υγείαonline