Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Απονεμήθηκε στην Ευρωκλινική Αθηνών το πρώτο στην Ελλάδα ‘Center of Excellence’
Απονεμήθηκε στην Ευρωκλινική Αθηνών το πρώτο στην Ελλάδα ‘Center of Excellence’

Απονεμήθηκε στην Ευρωκλινική Αθηνών το πρώτο στην Ελλάδα ‘Center of Excellence’

  • February 12, 2018
  • 0 Likes
  • 20 Views
  • 0 Comments

Δυναμικά ξεκινάει η νέα χρονιά για την Ευρωκλινική Αθηνών, στην οποία απονεμήθηκε το πρώτο στην Ελλάδα πιστοποιητικό “Centers of Excellence“, από την TÜV AUSTRIA Hellas, τη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, παρουσία πλήθους ιατρών και λοιπών επιστημόνων.
    
Η Ευρωκλινική Αθηνών και συγκεκριμένα το Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων του νοσοκομείου, με επικεφαλής τον εξειδικευμένο χειρουργό κ. Ευάγγελο Καρβούνη, πιστοποιήθηκε για το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και εμπειρίας των Επιστημόνων Ιατρών, τη συμμόρφωση της Κλινικής προς τα κριτήρια του Ιδιωτικού Πρωτοκόλλου BP02 – Centers of Excellence, καθώς και τη δυνατότητα να αποτελέσει κέντρο αναφοράς σε πανευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Ο ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός περιστατικών του Κέντρου, τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά επιπλοκών σε σύγκριση με τα διεθνή δεδομένα, η εφαρμογή καινοτόμων χειρουργικών τεχνικών, η ενθάρρυνση της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των μελών της ομάδας, αλλά και ο υψηλός δείκτης ασφαλείας του περιβάλλοντος στο οποίο φιλοξενούνται και θεραπεύονται οι ασθενείς, είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν σε αυτή τη διεθνή αναγνώριση.
    
Ο διακεκριμένος χειρουργός και Διευθυντής του Κέντρου κος Ευάγγελος Καρβούνης δήλωσε: «Ως κέντρο υψηλής εξειδίκευσης, αντιμετωπίζουμε ετησίως πολλές εκατοντάδες περιστατικά χειρουργικής θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων, με επιστημονική υπευθυνότητα και σεβασμό στον άνθρωπο. Η διεθνής αυτή διάκριση μας κάνει υπερήφανους και ενισχύει τη δέσμευσή μας, με προσήλωση στις αξίες μας, στη διαρκή επιδίωξη και επίτευξη του ‘Αριστεύειν’».
    
Από την πλευρά του ο κος Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωκλινικής Αθηνών δήλωσε: «Η πολιτική ποιότητας που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια ο Όμιλος Ευρωκλινικής αποτελεί έμπρακτο παράδειγμα της  προσπάθειάς μας για συνεχή βελτίωση της λειτουργίας μας και τη συμμόρφωσή μας σε Ευρωπαϊκά πρότυπα. Με την εφαρμογή του ιδιωτικού πρωτοκόλλου «Centers of Excellence», αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά η σημασία που δίνουμε  στην πρωτοπορία και την καινοτομία στο χώρο της υγείας».
    
Για τη νέα πιστοποίηση, ο Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA HELLAS, Ιωάννης Καλλιάς, δήλωσε: «Η προσπάθεια εξειδικευμένης ομάδας εμπειρογνωμόνων απέδωσε καρπούς. Είμαστε ευτυχείς για το αποτέλεσμα και έτοιμοι να πιστοποιήσουμε Κέντρα Αριστείας διαφόρων ειδικοτήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και η επιβεβαίωση ότι η TÜV AUSTRIA HELLAS είναι και παραμένει στη κορυφή ως ο πλέον αξιόπιστος φορέας πιστοποίησης».
    
Φωτογραφία επάνω από αριστερά: Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής, Ευάγγελος Καρβούνης, Διευθυντής Κέντρου Χειρουργικής Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων Ευρωκλινικής Αθηνών, Ιωάννης Καλλιάς, Γενικός Διευθυντής TUV Austria Hellas.
    
Σχετικά με την Ευρωκλινική
    
Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία, που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών και για τα οποία πιστοποιήθηκε ως το 1ο στην Ελλάδα και την Ευρώπη «patients friendly hospital».
    
Με 175 νοσηλευτικές κλίνες, 12 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), 8 χειρουργικές αίθουσες, 4 κλίνες στην Μονάδα Εμφραγμάτων, συνεργασία με 300 μόνιμους γιατρούς και 740 εξωτερικούς συνεργάτες, 500 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τμήμα επειγόντων περιστατικών 24ωρης λειτουργίας και ασθενοφόρα σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, η Ευρωκλινική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας.
Είναι πιστοποιημένη για την Ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN 15224: 2012 ενώ πιστοποιήθηκε πρόσφατα και με ISO 9001:2015.
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: