Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Αντιγήρανση με τη δύναμη της κβαντικής φυσικής!
Αντιγήρανση με τη δύναμη της κβαντικής φυσικής!

Αντιγήρανση με τη δύναμη της κβαντικής φυσικής!

  • June 17, 2013
  • 0 Likes
  • 32 Views
  • 0 Comments

altΣυμφώνα με τις αρχές της κβαντικής φυσικής, οι άνθρωποι είναι ηλεκτρικά φορτισμένα όντα (από τη φύση μας έχουμε θετικό ηλεκτρικό φορτίο) και χρειαζόμαστε οξυγόνο για να εξασφαλίσουμε το αρνητικό φορτίο που απαιτεί ο οργανισμός μας για τη βιολογική του ισορροπία. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την ύπαρξη μας και ενεργοποιεί το μεταβολισμό του οργανισμού μας.

Με την πάροδο του χρόνου, τα όργανα του σώματος μας χρειάζονται περισσότερη ενέργεια από αυτή που μεταφέρουν οι πνεύμονες. Κατά την κατανομή ενέργειας, ο οργανισμός μας τροφοδοτεί πρώτα τα ζωτικής σημασίας όργανα, όπως την καρδιά, τη σπλήνα και το συκώτι, αφήνοντας τελευταίο το δέρμα, με αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανσή του. Με την αύξηση της ηλικίας, μία ιδιαίτερα επίσης σημαντική επίπτωση είναι η ανεπαρκής κυτταρική διαίρεση: το δέρμα γίνεται λεπτότερο και χάνει την ελαστικότητά του.

Η Dermionologie – από το “derm” (δέρμα) και το “ion” (κίνωση φορέων ηλεκτρική ενέργειας) –  αποτελεί μία καινοτόμο μέθοδο θεραπείας που βασίζεται στις αρχές της κβαντικής φυσικής και βάζει σε πρώτο πλάνο αυτή την κατάσταση. Η μέθοδος χρησιμοποιεί μία «κάσκα», το Dermio Top Head, το οποίο μεταφέρει τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου του ατμοσφαιρικού αέρα στο δέρμα σε μία εξαιρετικά συμπυκνωμένη μορφή.

Δεν διοχετεύει περισσότερα μόρια οξυγόνου στα κύτταρα, από αυτά που μπορούν να απορροφήσουν, έτσι ώστε να μην υπάρχει μία απλή θεραπεία οξυγόνου, αλλά μία ιδιαίτερη θεραπεία ηλεκτρικής ενέργειας. Ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα κύτταρα για το μεταβολισμό τους.

Περισσότερα αρνητικά ιόντα στο δέρμα, σημαίνει:

●   Περισσότερη ενέργεια στα κύτταρα, ορατή βελτίωση της εικόνας του δέρματος, ορατή αναζωογόνηση, αντιγήρανση, μείωση λεπτών γραμμών & ρυτίδων.

●   Εξουδετερώνει βιοχημικά το υπερβολικά όξινο pH του δέρματος, βελτιώνει τη σύνθεση κολλαγόνου στα κύτταρα του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ, πιο ισχυρός συνδετικός ιστός και δέρμα αισθητά πιο «σταθερό».

●   Αναζωογόνηση των διαδικασιών μεταβολισμού σε όλο το σώμα, εφόσον η ενέργεια από οξυγόνο διοχετεύεται σε όλο το σώμα μέσω του αναπνευστικού συστήματος και του κυκλοφοριακού!

alt

Περισσότερα αρνητικά ιόντα στην ατμόσφαιρα, σημαίνει καθαρός & φρέσκος αέρας – ενέργεια για το σώμα:

●   Σε ένα κλειστό δωμάτιο: 50 έως 250 αρνητικά ιόντα/cm³

●   Στη φύση: έως 1.500 αρνητικά ιόντα/cm³

●   Στην παραλία ή στο βουνό: πάνω από 5.000 αρνητικά ιόντα/cm³

●   Στο Dermio Top Head: πάνω από 5.000.000 αρνητικά ιόντα/cm³ !!!

Εφαρμόστε τo Dermionologie μόνη της ή μετά από κάθε θεραπεία προσώπου, ενισχύοντας τα αποτελέσματα αλλά και μειώνοντας το χρόνο αποθεραπείας μετά από:
καθαρισμό, ενυδάτωση, σύσφιξη, αντιγήρανση, θεραπεία αναδόμησης, ακμής, υπερμελάγχρωσης, laser, microneedling, peeling, αλλά και πριν & μετά από χειρουργικές επεμβάσεις μετατρέποντας  έτσι την κάθε συνεδρία σε μια πολυθεραπεία και προσδίδοντας μια νέα διάσταση στην αντιγήρανση και την ιατρική αισθητική.

Η θεραπεία είναι ευχάριστη. Διαρκεί μισή ώρα και προτείνονται 10 συνεδρίες μέσα σε 28 ημέρες (όσο δηλαδή και ο κύκλος αναγέννησης του δέρματος).

Athens Beverly Hills Medical Group
Βασιλέως Γεωργίου 12 και Λαοδίκης, Γλυφάδα  τηλ.: 2108949090
Καρνεάδου 41, Κολωνάκι,  τηλ.: 2107230502
www.abh-medicalgroup.com

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline