Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Θετικοί στον ιό του AIDS 5 πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων
Θετικοί στον ιό του AIDS 5 πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων

Θετικοί στον ιό του AIDS 5 πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων

  • May 9, 2012
  • 0 Likes
  • 25 Views
  • 0 Comments

Ανήσυχα παρακολουθούν τα στελέχη του υπουργείου Υγείας τις επιπτώσεις που έχει στη δημόσια υγεία, τόσο η ανεξέλεγκτη πορνεία στην Αθήνα, όσο και η έλλειψη προφύλαξης εκ μέρους των πελατών της.

Η χθεσινή (σημ: 9/5/2012) αποκάλυψη του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, ότι 5 άνδρες βρέθηκαν οροθετικοί, κατά τις πρώτες 100 εξετάσεις, για τον ιό HIV, στις οποίες υπέβαλαν ιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ εκείνους που είχαν έρθει σε επαφή με ιερόδουλες φορείς του ιού, κάνει ακόμα και τους ειδικούς να τρομάζουν. Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, έχουν επίσης αυξηθεί σημαντικά οι εξετάσεις για AIDS στον ιδιωτικό τομέα, από όπου δεν υπάρχουν προς το παρόν στοιχεία για τον αριθμό των ανδρών που πιθανότατα έχουν βρεθεί οροθετικοί.

Περισσότερα από 6.000 άτομα, τα οποία σε ποσοστό 90% είναι ελληνικής καταγωγής, έχουν τηλεφωνήσει στο ΚΕΕΛΠΝΟ και ζητούν να ενημερωθούν και να εξεταστούν, επειδή είχαν σεξουαλικές σχέσεις χωρίς προφυλακτικό με τις εκδιδόμενες γυναίκες, που βρέθηκαν οροθετικές. Έως την Τετάρτη 9 Μαΐου, 29 εκδιδόμενες γυναίκες έχουν βρεθεί θετικές στον ιό του ΑIDS, συμπεριλαμβανομένων των πέντε χθεσινών. Από αυτές, οι 28 εκδίδονταν στον δρόμο και μία σε οίκο ανοχής.

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος επανέλαβε ότι θα πρέπει να τιμωρούνται και οι πελάτες των εκδιδόμενων γυναικών, οι οποίοι αξιώνουν να έχουν σεξουαλική επαφή χωρίς τη χρήση προφυλακτικού.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS), να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

•    Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 2107222222
•    Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 2105212054

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline