Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Νέα μεγάλη συγκέντρωση φαρμάκων στον Άγιο Γεώργιο Κυψέλης
Νέα μεγάλη συγκέντρωση φαρμάκων στον Άγιο Γεώργιο Κυψέλης

Νέα μεγάλη συγκέντρωση φαρμάκων στον Άγιο Γεώργιο Κυψέλης

  • March 10, 2014
  • 0 Likes
  • 32 Views
  • 0 Comments

altΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 στην ενορία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη η συγκέντρωση φαρμάκων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του ΣΚΑΙ στα πλαίσια της δράσης του «Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία».

16 σάκοι με φάρμακα ήταν ο απολογισμός της δράσης, ενώ σπουδαία ήταν η προσφορά του κόσμου σε ινσουλίνες δυσεύρετες και αναλώσιμα, που να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία και τη φροντίδα πολλών χρόνιων ανασφάλιστων ασθενών.

Χάρη στην προσφορά πολύτιμων φαρμάκων εκατομμυρίων ανώνυμων πολιτών που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΣΚΑΙ Όλοι μαζί μπορούμε κάθε Σάββατο, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής μπορεί και προσφέρει δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη σε χιλιάδες ανασφάλιστους ασθενείς, σακχαροδιαβητικούς, χρόνιους, καρκινοπαθείς, ασθενείς με σπάνια νοσήματα που χρήζουν θεραπείας με φάρμακα υψηλού κόστους.

Τα φάρμακα μετεφέρθησαν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για να ακολουθήσει εκεί η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

alt

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής αποτελεί την Πρότυπη και Πρώτη Αδειοδοτημένη Μονάδα Περίθαλψης Ανασφάλιστων Πολιτών που εδώ και 2 χρόνια παρέχει ιατροφαρμακευτική φροντίδα με 300 εθελοντές γιατρούς 23 ειδικοτήτων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και ραντεβού: 2130117390 και 2103847374

Ώρες λειτουργίας Ιατρείου 9πμ – 5μμ Δευτέρα έως Παρασκευή

Ώρες λειτουργίας Φαρμακείου: Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Τρίτης 9πμ – 12μμ χορήγηση φαρμάκων σε εξωτερικούς ασθενείς και 12μμ-3μμ χορήγηση φαρμάκων σε εξεταζόμενους ασθενείς.

Πηγή: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline