Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Αγγειακά νοσήματα: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις αγγειοπαθών ασθενών στο ‘ΑΧΕΠΑ’
Αγγειακά νοσήματα: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις αγγειοπαθών ασθενών στο ‘ΑΧΕΠΑ’

Αγγειακά νοσήματα: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις αγγειοπαθών ασθενών στο ‘ΑΧΕΠΑ’

  • November 27, 2017
  • 0 Likes
  • 30 Views
  • 0 Comments

Ενημερωτική εκδήλωση του κοινού με θέμα: “Αγγειακά νοσήματα: Πρόληψη – διάγνωση – αντιμετώπιση” και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις αγγειοπαθών ασθενών θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία της νεοϊδρυθείσας Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Α.Π.Θ. (Διευθυντής: Καθηγητής Κυριάκος Δ. Κτενίδης) στο Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ» το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 από τις 16:30 μέχρι τις 20:00 στο Αμφιθέατρο και στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου (Είσοδος: Στίλπωνος Κυριακίδη 1).
    
Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται για 4η συνεχή χρονιά από το Αγγειοχειρουργικό Τμήμα του Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ» που πρόσφατα αναβαθμίσθηκε από τους κρατικούς θεσμούς σε ανεξάρτητη Αγγειοχειρουργική Κλινική Α.Π.Θ. (ΦΕΚ ίδρυσης ΦΕΚ B 2568/ 25 Ιουλίου 2017). Περιλαμβάνουν κλινική εκτίμηση της βαρύτητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler, Triplex), όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους.
    
Η ενημερωτική  εκδήλωση του κοινού και οι δωρεάν εξετάσεις τελούν υπό  την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
    
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Αlpha Public Relations, τηλ.: 2103645629, Δευτ.- Παρ. και ώρες 09:30 – 17:30, ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής, που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.aggeiakesimeresahepa.gr ή στο fax: 210 3644 441 ή στο email: info@apr.com.gr
    
Οι δωρεάν εξετάσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους ιατρούς με τη βοήθεια του προσωπικού της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ» τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους και φέτος.
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: