Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Αυτή είναι η μέση διάρκεια σεξ για τα ζευγάρια
Αυτή είναι η μέση διάρκεια σεξ για τα ζευγάρια
Sex

Αυτή είναι η μέση διάρκεια σεξ για τα ζευγάρια

  • October 2, 2018
  • 0 Likes
  • 58 Views
  • 0 Comments

Μια από τις μεγαλύτερες απορίες που έχουμε όλοι μας για το σεξ αφορά στο ζήτημα της διάρκειας. Ποτέ δεν ξέρουμε αν ο σύντροφος μας είναι ικανοποιημένος και πότε το ευχαριστιέται περισσότερο.
    
Μέχρι να βρούμε το θάρρος να τον ρωτήσουμε, μπορεί και να έχει πετάξει το πουλάκι. Ευτυχώς που υπάρχουν οι έρευνες.
    
Μήπως κρατάει πολύ; Μήπως είναι λίγο; Μήπως είχε δίκιο η Ντένη Μαρκορά που ήθελε ένα ποδοσφαιρικό ημίχρονο; Φτάνουν πια τα βασανιστικά ερωτήματα.
    
Το Lovely, μια εφαρμογή, μια εφαρμογή που ασχολείται με τα σεξουαλικά δεδομένα, συνέλεξε στοιχεία από 432 ζευγάρια και σχεδόν 2.000 άτομα με νυν ή πρώην συντρόφους, και κατέληξε ότι ο μέσος όρος διάρκειας του σεξ είναι χοντρικά στα 12 λεπτά.
    
Το Lovely φυσικά έπιασε μόνο την αμερικανική επικράτεια, οπότε δεν μπορούν να αναχθούν ευρύτερα συμπεράσματα. Τα 12 λεπτά πάντως μοιάζουν πολύ λίγος χρόνος, ιδίως αν σκεφτούμε ότι η μέση γυναίκα χρειάζεται τουλάχιστον ένα 20λεπτο για να φτάσει στον οργασμό.
    
Είναι κι ένας σκέτος αριθμός που δεν αναφέρει τα ποιοτικά δεδομένα. Αν δηλαδή μιλάμε για 12 λεπτά μόνο της διείσδυσης, άρα υπάρχουν και μερικά λεπτά ακόμα που αφορούν στο στοματικό σεξ και τον ερεθισμό του/της συντρόφου πριν τη διείσδυση.
    
Πηγή: MensHealth.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            

  • Μοιραστείτε: