Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Αυτά είναι τα 7 ειδή γυναικείου στήθους. Εσύ ποιο έχεις;
Αυτά είναι τα 7 ειδή γυναικείου στήθους. Εσύ ποιο έχεις;

Αυτά είναι τα 7 ειδή γυναικείου στήθους. Εσύ ποιο έχεις;

  • October 26, 2017
  • 0 Likes
  • 18 Views
  • 0 Comments

Αν κάτσεις και αριθμήσεις όσα έχουν γραφτεί για το γυναικείο στήθος, τότε δεν θα σου φτάνει μια ζωή. Κι αν προσμετρήσεις και εκείνα τα «λανθάνοντα» που υποκρύπτουν αναφορές γι’ αυτό, ακόμα περισσότερο δεν θα σου φτάνει ο χρόνος.
    
Σε όποια μορφή τέχνης κι αν κοιτάξεις, το στήθος κυριαρχεί σε επίπεδο αναφορών, σχημάτων, ενδείξεων, δηλώσεων, αποφάσεων.
    
Αυτό που θα έχεις μάθει από την εμπειρία σου, είναι ότι τα σχήματα του διαφέρουν. Εκείνο που μπορεί να μην ξέρεις είναι πως αυτά διαχωρίζονται σε 7 κατηγορίες.
    
1. Το ασύμμετρο. Το έχεις αναγνωρίσει και σε άντρες. Το ένα μέρος είναι πιο μεγάλο από το άλλο και η διαφορά είναι αρκετά εμφανής. Αυτό έχει να κάνει και με έννοιες διχωτικής σύνδεσης.
    
2. Στήθος-αχλάδι. Όπως συνέβαινε παλιότερα με τον σωματότυπο-αχλάδι, έτσι συμβαίνει και με το στήθος. Είναι το μεγάλο στήθος που στην ένωση του με το σώμα είναι πιο λεπτό και παχαίνει όσο κατεβαίνουμε προς τη θηλή.
    
3. Το «αλλήθωρο». Το ένα μέρος του στήθους κοιτάζει τέρμα ανατολή και το άλλο δύση.
    
4. Το «διάκενο». Οι ρίζες του στήθους δεν συνδέονται εξωτερικά μεταξύ τους και οι δύο πλευρές δεν ακουμπούν η μία την άλλη. Κάθε μία έχει μια ελαφρά κλίση προς την πλευρά της.
    
5. Το ανάποδο αχλάδι. Είναι το αντίθετο του 2. Εδώ έχουμε πιο ευρύ στήθος προς τις «ρίζες» και πιο στενό-μικρό γύρω από τη θηλή. Τέτοια είναι τα μικρά στήθη που έχουν μικρότερο ιστό εσωτερικά.
    
6. Το στήθος-δάκρυ. Μοιάζει αρκετά με το αχλάδι, αλλά έχει μια διαφοροποίηση στις πλαϊνές πλευρές. Αν το δεις από πίσω γίνεται πιο εύκολα ορατό από πλάγια.
    
7. Το ολοστρόγγυλο. Απόλυτα συμμετρικό, ισόποσα μοιρασμένο, είναι λες και το έφτιαξε γλύπτης. Το τέλειο στήθος.
    
Πηγή: WomensHealthMag.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: