Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κοντά στα παιδιά του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κοντά στα παιδιά του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κοντά στα παιδιά του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

  • November 4, 2011
  • 0 Likes
  • 54 Views
  • 0 Comments

Αλκίνοος Ιωαννίδης, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ηθοποιός, παρολίγον σκηνοθέτης. Ένας πολύπλευρος δημιουργός που «το επάγγελμά του τον έχει φέρει κοντά σε ανθρώπους πάμπλουτους και πάμφτωχους» και που τώρα η ευαισθησία του τον φέρνει κοντά στα παιδιά του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Για μια ώρα η Νατάσσα, η Δώρα, ο Παναγιώτης και η Χριστίνα θα κουβεντιάσουν με τον Αλκίνοο, τον άνθρωπο και καλλιτέχνη που θαυμάζουν από μικρά παιδιά και θα προσπαθήσουν να στριμώξουν σε μια ραδιοφωνική εκπομπή όλα όσα θέλουν να μάθουν για αυτόν και τη ζωή του, για τα πολλά μισά τραγούδια του, τη φλόγα της δημιουργίας, τη μυστική συνομιλία μεταξύ μουσικού και κοινού, μεταξύ χειροκροτήματος και μουσικών φθόγγων, την αγάπη του για το ποδήλατο, για το πώς καταφέρνει να μένει πάντα έφηβος, για την αγάπη του για τη Ρωσία, για τις πολυάριθμες συναυλίες του στην «Αγορά του Κόσμου».

Νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για τον Αλκίνοο;

Συντονιστείτε στους 103,7 αυτή την Κυριακή και ανακαλύψτε πόσα έχει ακόμα να μας πει. Μια εκπομπή που θα σας ταξιδέψει, θα σας μαγέψει, θα σας προβληματίσει.

Μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.kethea-strofi.gr,
είτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Αλκίνοου Ιωαννίδη: www.alkinoos.gr

Πηγή: ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline