Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Περίπου 70 εκ ευρώ ξοδεύουν ετησίως οι Αυστραλοί για να βρουν σύντροφο μέσω Διαδικτύου
Περίπου 70 εκ ευρώ ξοδεύουν ετησίως οι Αυστραλοί για να βρουν σύντροφο μέσω Διαδικτύου
Sex

Περίπου 70 εκ ευρώ ξοδεύουν ετησίως οι Αυστραλοί για να βρουν σύντροφο μέσω Διαδικτύου

  • February 1, 2010
  • 0 Likes
  • 17 Views
  • 0 Comments

Γύρω στα 90 εκ. δολ. (57 εκ ευρώ) υπολογίζεται ότι θα ξοδέψουν φέτος οι Αυστραλοί για να βρουν το ταίρι τους. Σύμφωνα με στοιχεία ειδικών αναλυτών αγοράς περίπου 1,5 εκατ. Αυστραλοί ψάχνουν να βρουν σύντροφο μέσω του διαδικτύου όπου πληρώνουν για να εγγραφούν σε ιστοσελίδες που παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες.

Την ίδια στιγμή, όμως, οι Υπηρεσίας Προστασίας του Καταναλωτή προειδοποιούν τις μοναχικές καρδιές ότι ο “νέος” τρόπος εύρεσης συντρόφου κρύβει και πολλούς κινδύνους.

Ήδη, ένας άνδρας από τη Βικτώρια κατήγγειλε στην αρμόδια Υπηρεσία ότι έπεσε θύμα απάτης, και έχασε 110.000 δολ Αυστραλίας (70.000 ευρώ) στην προσπάθειά του να βρει την εκλεκτή της καρδιάς του. Μία άλλη γυναίκα έχασε 50.000 δολ (32.000 ευρώ) από κάποιον επίδοξο Σκωτσέζο ηλεκτρονικό εραστή που της υποσχέθηκε ότι θα έρθει να την βρει στην Αυστραλία αλλά κατά το κοινώς λεγόμενο «έγινε καπνός».

Ο υπουργός Προστασίας του Καταναλωτή της Βικτώριας, κ. Τόνι Ρόμπινσον, προειδοποίησε όσους ψάχνουν την αγάπη στο διαδίκτυο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αποκαλύπτουν πολλά προσωπικά τους στοιχεία όταν επιδίδονται σε ηλεκτρονικά ραντεβού.

Ο κ. Ρόμπινσον ανέφερε, επίσης, ότι οι χρήστες σχετικών ιστοσελίδων θα πρέπει να έχουν το νου τους και να καταλάβουν ότι δεν πάει καλά αν οι ιδιοκτήτες της, τους ζητούν όλο και περισσότερα μετρητά.

Πηγή:   ΑΠΕ – ΜΠΕ