Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. 5 τρόποι να κάψεις θερμίδες ΧΩΡΙΣ γυμναστική
5 τρόποι να κάψεις θερμίδες ΧΩΡΙΣ γυμναστική

5 τρόποι να κάψεις θερμίδες ΧΩΡΙΣ γυμναστική

  • October 16, 2017
  • 0 Likes
  • 52 Views
  • 0 Comments

Όποιοι επιστήμονες μπόρεσαν να βρουν αυτούς τους 10 τρόπους έχουν την εκτίμηση όλων εκείνων που αποφεύγουν συνεχώς το γυμναστήριο, αλλά το βράδυ στέκονται στην πολυθρόνα και νιώθουν ενοχές που δεν κάνουν κάτι για να αδυνατίσουν.
    
Και τι ζητάνε στην τελική;
    
Ανώδυνους τρόπους να φύγουν οι θερμίδες.
    
Αφού τους ζήτησαν, τους έχουν:
    
1. Γέλιο. Έρευνες έχουν δείξει ότι ένα γέλιο μπορεί να κάψει από 10 ως 40 θερμίδες. Ανάλογα με την διάρκεια. Γι’ αυτό πήγαινε σε κάποιο stand up comedy, δες καμιά καλή κωμωδία και μην κρατηθείς. Γέλα όσο πιο βάρβαρα μπορείς. Θα αυξηθεί και η σεροτονίνη που μειώνει την όρεξη.
    
2. Ρίχτο στο χορό και στο τραγούδι. Σε μπαρ, σε κλαμπ, σε κάποιο πάρτι, μόνος στο σπίτι. Βάλε τη μουσική και μην σταματήσεις να χορεύεις. Μετά από μια-δυο ώρες θα έχεις χάσει γύρω στις 600 θερμίδες. Αν τραγουδάς κιόλας, τότε πρόσθεσε άλλες 130 θερμίδες στις απώλειες.
    
3. Τα ψώνια. Αρκεί μόνο μια ώρα για να πεις αντίο σε 150 ως 260 θερμίδες. Τον δεύτερο αριθμό θα τον πιάσεις αν αγοράσεις φρούτα και λαχανικά και κρατήσεις βαριές σακούλες στα χέρια, ώστε να ενεργοποιηθούν οι μύες τους.
    
4. Φτιάξε εσύ το φαγητό σου. Θες να φας; Κάντο. Αλλά μην παραγγείλεις απ΄έξω. Κάτσε και μαγείρεψε. Μίση ώρα μαγειρικής θα ξαποστείλει 100 θερμίδες.
    
5. Κάτσε στο κρύο. Εδώ το προφανές θα ήταν να σου πούμε το ανάποδο. Αλλά φαίνεται πως το τρέμουλο που σου προκαλεί το πολικό ψύχος έξω ή μέσα στο σπίτι, μπορεί να σου αφαιρεί 18 θερμίδες την ώρα.
    
Πηγή: Edition.CNN.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: