Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Μαιευτήριο ΛΗΤΩ: 40 χρόνια λειτουργίας
Μαιευτήριο ΛΗΤΩ:  40 χρόνια λειτουργίας

Μαιευτήριο ΛΗΤΩ: 40 χρόνια λειτουργίας

  • July 2, 2010
  • 0 Likes
  • 142 Views
  • 0 Comments

Σε Κέντρο Αναφοράς για τη Γυναίκα του σήμερα καθίσταται πλέον το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του, με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων λειτουργίας του – στα οποία πραγματοποιήθηκαν πάνω από 170.000 τοκετοί και γεννήθηκαν περισσότερα από 190.000 παιδιά – και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης των χώρων του.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το ΛΗΤΩ, είναι το πρώτο μαιευτήριο στην Ελλάδα που πραγματοποίησε τοκετό στο νερό (1999), και το πρώτο που βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης ως «Νοσοκομείο Φιλικό προς τα Βρέφη», καθώς εφαρμόζει τα 7 από τα 10 βήματα που ορίζονται από την Π.Ο.Υ και την UNICEF για το Μητρικό Θηλασμό. Ακόμα, πρωτοπόρησε με τη δημιουργία πρώτου στην Ελλάδα κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης και του Κέντρου Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής Άλφα Lab, ενώ διαθέτει ένα από τα καλύτερα λαπαροσκοπικά κέντρα με 4 αίθουσες και εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.

Με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων λειτουργίας του προσέφερε τον Ιούνιο σε όλους τους επισκέπτες του μαιευτηρίου αλλά και τις νοσηλευόμενες, σημαντικές εκπτώσεις σε εργαστηριακές εξετάσεις (PAP-TEST, ψηφιακή μαστογραφία και μέτρηση οστικής  μάζας).

H παροχή ίσχυσε παράλληλα με την απόφαση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ για απορρόφηση του ΦΠΑ, η οποία καθιστά απόλυτα ανταγωνιστικές τις τιμές του τοκετού στο ΛΗΤΩ που ξεκινούν από 1.550 ευρώ (φυσιολογικός τοκετός) και από 1.760 ευρώ (τοκετός με καισαρική).

Πηγή:  ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline

  • Μοιραστείτε: