Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Η λεπτότερη γυναίκα στον κόσμο ζυγίζει 30 κιλά!
Η λεπτότερη γυναίκα στον κόσμο ζυγίζει 30 κιλά!

Η λεπτότερη γυναίκα στον κόσμο ζυγίζει 30 κιλά!

  • July 9, 2010
  • 0 Likes
  • 49 Views
  • 0 Comments

Απίστευτο! Γυναίκα πρέπει να τρώει κάθε 15 λεπτά για να παραμείνει ζωντανή. Η Lizzie Velasquez έχει ένα σπάνιο σύνδρομο που την εμποδίζει να παίρνει βάρος. Τρώει τρόφιμα υψηλής θερμιδικής αξίας κάθε 15-20 λεπτά για να κρατήσει τις ενέργειές της σε επίπεδο υψηλό και να παραμένει υγιής.

Για πολλούς ανθρώπους, η ιδέα του φαγητού χωρίς να παχαίνουν ακούγεται σαν ένα όνειρο. Για την 21χρονη όμως Λίζι Βελάσκουεζ από το Ώστιν του Τέξας, είναι ένας αγώνας διαβίωσης, αφού ότι και να καταναλώσει δεν παχαίνει, ακόμη κι αν καταναλώσει 5.000 έως 8.000 θερμίδες την ημέρα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της εφημερίδας Daily Telegraph.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph η νεαρή κοπέλα, έχει μια σπάνια πάθηση – υπάρχουν μόνο τρεις γνωστές περιπτώσεις στον κόσμο –  η οποία την εμποδίζει να παίρνει βάρος ακόμα κι αν τρώει μέχρι και 60 μικρά γεύματα την ημέρα. 

Η ίδια τόνισε στην εφημερίδα: «… τρώω καθημερινά μικρές ποσότητες από πατατάκια, γλυκά, σοκολάτα, πίτσα, κοτόπουλο, κέικ, ντόνατς, παγωτά, ζυμαρικά και τάρτες και πληγώνομαι όταν οι άνθρωποι που με βλέπουν, με κατηγορούν ότι είμαι ανορεξική».  

Παρά το ελαφρύ της βάρος (η Λίζι ζυγίζει μόνο 30 κιλά) ο εγκέφαλος, τα οστά, καθώς και τα εσωτερικά της όργανα αναπτύσσονται κανονικά.

Επί του παρόντος για την Λίζι δεν υπάρχει κάποια θεραπεία, αλλά οι γιατροί της είναι αισιόδοξοι και υποστηρίζουν πως αν καταναλώνει τρόφιμα υψηλής θερμιδικής αξίας, θα έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της.

Πηγή: Daily Telegraph

Επιμέλεια θέματος-διασκευή: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline