Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Επένδυση € 2.500.000 από την Ιατρόπολις-Μαγνητική Τομογραφία Α.Ε.
Επένδυση € 2.500.000 από την Ιατρόπολις-Μαγνητική Τομογραφία Α.Ε.

Επένδυση € 2.500.000 από την Ιατρόπολις-Μαγνητική Τομογραφία Α.Ε.

  • December 8, 2010
  • 0 Likes
  • 61 Views
  • 0 Comments

Δελτίο Τύπου: Αθήνα, 07 Δεκεμβρίου 2010. Η ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ – ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ Α.Ε., το κορυφαίο διαγνωστικό κέντρο στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης του τεχνολογικού της εξοπλισμού, προέβη στην αγορά του πλέον σύγχρονου αξονικού τομογράφου, Somatom Definition Flash. Πρόκειται για το μοναδικό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ο οποίος εγκαταστάθηκε και λειτουργεί στην ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ και αποτελεί επένδυση αξίας € 2.500.000.

Περισσότερες από 8.000 εξετάσεις με πολύ υψηλά ποσοστά διαγνωστικής ακρίβειας έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στους δύο μήνες λειτουργίας του.

Ο αξονικός τομογράφος διπλής λυχνίας Somatom Definition Flash αποτελεί ένα σύγχρονο τεχνολογικό επίτευγμα, το οποίο χρειάζεται μόλις 70 msec για τη σάρωση ενός οργάνου με 256 τομές, ενώ ελαχιστοποιεί τη δόση της ακτινοβολίας έως και 80%.  Επιπλέον, λόγω της τεχνολογικής υπεροχής του συνιστά το ιδανικό εργαλείο για τη μελέτη των στεφανιαίων αγγείων της καρδιάς, αφού στην περίπτωση που η εξέταση της αξονικής στεφανιογραφίας δίνει αρνητική διαγνωστική αξία, ο ασθενής κατά ποσοστό 99-100% δεν πάσχει από στεφανιαία νόσο. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά του Somatom Definition Flash καθιστούν την εξέταση της αξονικής τομογραφίας φιλική προς τον ασθενή, σύντομη και με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια σε ότι αφορά τη διάγνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για την ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ – ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ Α.Ε. η χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας αποτελεί βασική προτεραιότητα αλλά και συγκριτικό πλεονέκτημα, το οποίο ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητες του επιστημονικού προσωπικού και διαμορφώνει τις κατάλληλες συνθήκες για άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική διάγνωση.

Παραμένοντας πιστή  στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, η ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ – ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ Α.Ε., συνεχίζει να επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής για τη διασφάλιση των πλέον ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών υγείας. 

Λίγα λόγια για την Ιατρόπολις – Μαγνητική Τομογραφία Α.Ε

Η ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ Α.Ε αποτελεί το κορυφαίο διαγνωστικό κέντρο στην Ελλάδα και το μοναδικό στην Ευρώπη που σε έναν ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο έχει εγκατεστημένους 8 μαγνητικούς τομογράφους, τρείς αξονικούς τομογράφους και δεκαοκτώ (18) ακόμη τμήματα εξοπλισμένα με όλα τα απεικονιστικά μέσα (αιματολογικό, υπερήχους, ακτινολογικό κ.λπ).  Καθώς επίσης το πρώτο και μοναδικό σύστημα ΑΝΑΙΜΑΚΤΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΟΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ CYBER KNIFE.

Ιδρύθηκε το 1986 στην Αθήνα και εγκατέστησε τον πρώτο Μαγνητικό τομογράφο στην Ελλάδα, μία καινοτόμο απεικονιστική μέθοδο για τα δεδομένα της εποχής ,που αφορούσε στην διάγνωση διαφόρων νοσημάτων χωρίς την χρήση ακτινοβολίας  τύπου ακτίνων -x ή ιόντων.

Ακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις, η ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ Α.Ε εφαρμόζει την τεχνολογία νέας γενιάς στον ιατρικό τομέα εγκαθιστώντας state-of -the art απεικονιστικά μηχανήματα με εγγυημένη ποιότητα αποτελέσματος.

Το ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς επίσης και το διοικητικό προσωπικό, φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών και ιατρικής φροντίδας προς όλους τους ασθενείς που μας επισκέπτονται καθημερινά.

Το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι πιστοποιημένο μέσω διαδικασιών διασφάλισης ποιότητος ISO και υπόκειται σε τακτικές και έκτακτες επιθεωρήσεις ποιότητος.


Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline ©