Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Αποτελέσματα της 11ης Επιστημονικής Ημερίδας της Ευρωκλινικής Παίδων
Αποτελέσματα της 11ης Επιστημονικής Ημερίδας της Ευρωκλινικής Παίδων

Αποτελέσματα της 11ης Επιστημονικής Ημερίδας της Ευρωκλινικής Παίδων

  • February 28, 2014
  • 0 Likes
  • 59 Views
  • 0 Comments

altΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 11η Επιστημονική Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων με τίτλο «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα», το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Περισσότεροι από 400 σύνεδροι παιδίατροι και ιατροί άλλων ειδικοτήτων τίμησαν με την παρουσία τους την Ημερίδα, επιβεβαιώνοντας το θεσμικό της χαρακτήρα για την Παιδιατρική επιστήμη για 11η συνεχή χρονιά.

Έγκριτοι και διακεκριμένοι παιδίατροι κάλυψαν με τις εισηγήσεις τους ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τις εξελίξεις της επιστήμης, προσφέροντας τη δυνατότητα για δημιουργικό διάλογο και εποικοδομητική ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων.

Η Ευρωκλινική Παίδων δεσμεύεται να συνεχίσει να διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στo xώρο της Παιδιατρικής, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και υλοποιώντας εξειδικευμένες επιστημονικές διαλέξεις υψηλού επιπέδου.

alt

Επίσης, με απόφαση της Διοίκησης της Ευρωκλινικής, η 11η Επιστημονική Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων υλοποίησε μια πράξη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέροντας μερίδες γευμάτων μετά το πέρας της εκδήλωσης, στον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Φιλοπάππου, σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε».

Ευρωκλινική Αθηνών
Αθανασιάδου 7-9, πάροδος Σούτσου, Αμπελόκηποι
Ευρωκλινική Παίδων
Λεμεσού 39-41 & Αχαρνών 209, Αθήνα
www.kentromastou.gr
www.euroclinic.gr

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline