Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Παιδίατρος κατηγορείται ότι βίασε περισσότερα από 100 ανήλικα παιδιά
Παιδίατρος κατηγορείται ότι βίασε περισσότερα από 100 ανήλικα παιδιά

Παιδίατρος κατηγορείται ότι βίασε περισσότερα από 100 ανήλικα παιδιά

  • February 24, 2010
  • 0 Likes
  • 27 Views
  • 0 Comments

Αμερικανός Παιδίατρος αντιμετωπίζει κατηγορίες για 103 βιασμούς σε παιδιά ασθενείς τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Ερλ Μπράντλεϊ παρουσιάστηκε στο δικαστήριο του Σάσεξ, στο Ντέλαγουερ, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για 471 επιθέσεις εναντίον ανηλίκων, ανάμεσά τους και οι περισσότεροι από 100 βιασμοί, επισημαίνεται στην ιστοσελίδα Delaware Απομακρυσμένη.

Ο 56χρονος Παιδίατρος είχε κατηγορηθεί τον Δεκέμβριο για εννιά βιασμούς, αλλά στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία από βιντεοκασέτες που βρέθηκαν στην κατοχή του ανέβασαν τον αριθμό των κατηγοριών εναντίον του.

Αυτό που κάνει την υπόθεση τόσο φρικιαστική είναι το ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη τόσων ανθρώπων, τόνισε ο γενικός εισαγγελέας Μπο Μπάιντεν, σύμφωνα με το ABCNews.com.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα δίχρονο κοριτσάκι παραπονέθηκε για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Ιατρού στη διάρκεια της εξέτασης.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο Παιδίατρος είχε στην κατοχή του βιντεοκασέτες διάρκειας 13 ωρών με σεξουαλικές πράξεις του ιδίου και μικρών ασθενών του από τριών μηνών ως 13 ετών.

Πηγή:  ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline