Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα

Υπόθεση Μαντλίν: «Δεν έκανα τίποτα ή σχεδόν τίποτα» – Έσπασε τη σιωπή του ο 45χρονος Γερμανός

Τη σιωπή του σχετικά με τις υποψίες που έχουν πέσει επάνω του ότι ήταν αυτός που απήγαγε την Μαντλίν Μακάν στην Πορτογαλία έσπασε ο Γερμανός Κρίστιαν Μπρίκνερ σε μια επιστολή του έκτασης πέντε σελίδων.

Ο 45χρονος Γερμανος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως «τον πιο γνωστό κακό του κόσμου» επιμένοντας, ωστόσο, ότι «δεν ήμουν εκεί ούτε και ζούσα κοντά» στο σημείο από το οποίο απήχθη η μικρή Μαντλίν το 2007 στην Πορτογαλία ενώ ήταν σε διακοπές με τους γονείς και τα αδέρφια της.

«Δεν έκανα τίποτα ή σχεδόν τίποτα. Δεν απήγαγα κάποιον ούτε και σκότωσα κάποιον. Θα σας πω ότι δεν επιτέθηκαν σε κανέναν πριν να κλείσω τα 18 μου. Έκανα ορισμένα ανόητα λάθη όταν ήμουν νεότερος αλλά ποιος δεν το έχει κάνει αυτό;» αναφέρει στην αρχή της επιστολής του ο Μπρίκνερ.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts