Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
Τα οφέλη της κατανάλωσης σκόρδου τον χειμώνα (video)

Τα οφέλη της κατανάλωσης σκόρδου τον χειμώνα (video)

Η αλυσίνη, η οποία αποτελεί βασικό συστατικό του σκόρδου, έχει αντιβακτηριδιακές, αντιιικές, αντιμυκητιασικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα και έχει την ικανότητα να ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Για όλα αυτά και πολλά ακόμη προστατεύει τον οργανισμό κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Δείτε αναλυτικά γιατί πρέπει να τρώτε σκόρδο τους κρύους μήνες του χρόνου:

Πηγή: Natural Cures

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts