Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα

Πωλήσεις $15 δισ. για την Pfizer από εμβόλια και αντιιική θεραπεία Covid το 1ο τρίμηνο

Κατά 77% αυξήθηκαν τα έσοδα της Pfizer το πρώτο τρίμηνο, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ξεπερνώντας τα 25 δισ. δολάρια, έναντι πρόβλεψης για 23,86 δισ.

Οπως μεταδίδει το CNBC, η αύξηση των εσόδων της Pfizer προήλθε από πωλήσεις εμβολίων Covid ύψους 13,2 δισ. δολαρίων το τρίμηνο και πωλήσεις της από του στόματος αντιιικής αγωγής Paxlovid, ύψους 1,5 δισ. δολαρίων.

Η Pfizer είχε καθαρά κέρδη 7,8 δισ., σημειώνοντας αύξηση 61% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2021. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ενισχύθηκαν κατά 72% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, έναντι προσδοκίας για $1,47.

Η μετοχή της εταιρείας υποχώρησε περισσότερο από 1% στις προσυνεδριακές συναλλαγές.

Η Pfizer είπε ότι οι αναμνηστικές δόσεις και τα εμβόλια για παιδιά αύξησαν τα έσοδά της από τα εμβόλια Covid. Οι πωλήσεις του Paxlovid προήλθαν από την κυκλοφορία της αντιιικής θεραπείας στις ΗΠΑ, η οποία έχει παραγγείλει 20 εκατ. κύκλους θεραπείας.

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts