Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα

Νέο «όπλο» για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη…

  • Μέθοδος «Turis», νέα επαναστατική τεχνική!…

  • Νέο «όπλο» για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη…

  • Καλά νέα για εκατομμύρια άνδρες που ελπίζουν σε αποτελεσματική θεραπεία… 

Ο προστάτης είναι ένας αδένας που ταλαιπωρεί όλους τους άντρες μετά τα 45, ενώ 4 στους 10 μετά την ηλικία των 60 θα χρειαστεί να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση  προστατεκτομής, λόγω υπερτροφίας του προστάτη.

Υπάρχει γενικώς ένα ταμπού στους άνδρες, όσον αφορά την επίσκεψη στον Ουρολόγο για να εξετάσουν τον προστάτη τους. Είναι όμως μια προκατάληψη ικανή να μας βάλει σε περιπέτειες, που μπορεί να κοστίσουν την ίδια τη ζωή; Όταν επισκέπτεται μετά τα 50 τον Ουρολόγο του κάθε χρόνο και κάνει το PSA TEST,αν αναπτυχθεί καρκίνος, διαγιγνώσκεται έγκαιρα και θεραπεύεται.

Με καλοήθη διόγκωση ή µε καρκίνο, ο προστάτης απαιτεί θεραπείες, που συχνά επιδρούν στη σεξουαλική ζωή και στην ποιότητα ζωής του άνδρα.

Η εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας έφερε και στη χώρα μας τη χειρουργική μέθοδο προστατεκτομής Turis, η οποία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους ασθενείς.

Πρόκειται για μια αναίμακτη χειρουργική μέθοδο, χωρίς τομές και ράμματα.

Η μέθοδος επιτρέπει στο χειρουργό να λάβει δείγμα για βιοψία, μια επιλογή που δεν έχει με το λέιζερ, που μέχρι πρότινος ήταν η ενδεδειγμένη τεχνική αντιμετώπισης της υπερτροφίας του προστάτη.

Μέθοδος  «TURIS»

  • Νέα επαναστατική τεχνική

  • Απαλλάσσει αναίμακτα από την υπερτροφία του προστάτη με μόλις 8 ώρες νοσηλείας. Ο ασθενής εξέρχεται από το νοσοκομείο την ίδια μέρα χωρίς καθετήρα.Επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς να απαιτείται ανάρρωση.

  • Η στύση είναι πολύ καλύτερη μετά την επέμβαση.

  • Η μέθοδος «Turis» εφαρμόζεται με εξαιρετική επιτυχία στην Ευρώπη και μόλις λίγους μήνες στην Ελλάδα, προσφέροντας μεγάλη ανακούφιση στον ανδρικό πληθυσμό που έχει ήδη χειρουργηθεί με αυτή την τεχνική.

PT

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts