Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
Νέα Κοινωνική Δομή με την ονομασία «Δίκτυο Αγωγής Υγείας – Φώφη Γεννηματά» δημιούργησε ο Δήμος Ιλίου

Νέα Κοινωνική Δομή με την ονομασία «Δίκτυο Αγωγής Υγείας – Φώφη Γεννηματά» δημιούργησε ο Δήμος Ιλίου

Πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία της νέας Κοινωνικής Δομής σε «Δίκτυο Αγωγής Υγείας – Φώφη Γεννηματά» από τον Δήμο Ιλίου σε μια συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση.

Ο Δήμος Ιλίου θέλοντας να τιμήσει την μνήμη της Φώφης Γεννηματά έδωσε το όνομα της στο Δίκτυο Αγωγής Υγείας του Δήμου.

Η λιτή εκδήλωση, την οποία συντόνισε η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Ανδριάνα Αλεβίζου, πραγματοποιήθηκε συμβολικά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και παρόντες ήταν ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά Ανδρέας Τσούνης, οι κόρες της Αιμιλία και Κατερίνα, καθώς και η αδερφή της Μαίρη Γεννηματά.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος μίλησε με θερμά λόγια για τη στάση ζωής της Φώφης Γεννηματά, τους διαρκείς αγώνες της για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ιδιαίτερα των γυναικών και την πολιτική παρακαταθήκη ευγένειας, αξιών, ευθύνης και αξιοπρέπειας που κληροδότησε στον τόπο. Παράλληλα, τόνισε ότι σε όλη την πολιτική διαδρομή της είχε ως προτεραιότητα τη βελτίωση των δημόσιων δομών υγείας ενώ πίστευε απόλυτα στην ανάγκη δημιουργίας Κέντρων υγείας και τοπικών Δικτύων ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε όλους τους Δήμους.

Βαθιά συγκινημένος ο σύζυγος της αείμνηστης προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Τσούνης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δ.Σ. για την μεγάλη τιμή να δοθεί το όνομα της στο Δίκτυο Αγωγής Υγείας του Δήμου, τονίζοντας ότι η ίδια πίστευε πολύ στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και στον ξεχωριστό ρόλο της Αυτοδιοίκησης.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης στον παρακάτω σύνδεσμο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ακολουθήστε μας στα Google News https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMIKbtQswj7bMAw?ceid=GR:el&oc=3YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts