Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
Μπορείς να έχεις λευκά δόντια, ακόμα και αν είναι ευαίσθητα   

Μπορείς να έχεις λευκά δόντια, ακόμα και αν είναι ευαίσθητα  

Η ευαισθησία των δοντιών είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα, το οποίο προκύπτει από τη φθορά του σμάλτου των δοντιών. Τα δόντια μας έχουν χιλιάδες μικρούς πόρους, που επικοινωνούν με το εσωτερικό του δοντιού και τα νεύρα. Το σμάλτο, είναι ουσιαστικά ο «φραγμός» ανάμεσα σε αυτούς τους πόρους και οτιδήποτε έρχεται σε επαφή με τα δόντια μας. Αν λοιπόν, το σμάλτο των δοντιών έχει φθαρεί, τα δόντια αποκτούν ευαισθησία απέναντι στο ζεστό και το κρύο, αφού το πολύ ζεστό και το πολύ κρύο, έχουν άμεσες επιπτώσεις στα νεύρα των δοντιών, οι οποίες εκδηλώνονται μέσω ενός έντονου και πολύ απότομου πόνου.

Το σμάλτο, ωστόσο, εκτός από προστατευτικός φραγμός για τα δόντια, ευθύνεται και για το αισθητικό αποτέλεσμα στο χαμόγελό μας. Το σμάλτο είναι εκείνο που κιτρινίζει ή αποκτά λεκέδες, και κάπως έτσι προκύπτει το δίλημμα: Λευκά δόντια ή ανακούφιση από την ευαισθησία;

Οι οδοντόκρεμες λεύκανσης, όπως η ΑΙΜ White Now, χαρίζουν άμεσο αποτέλεσμα λεύκανσης, λαμπερό χαμόγελο και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας. Είναι η πιο άμεση και αποτελεσματική λύση ενάντια στο κιτρίνισμα των δοντιών. Οι ανάγκες ωστόσο των ευαίσθητων δοντιών είναι αυξημένες και χρειάζονται επιπλέον φροντίδα. Έτσι, καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα στην άνεση και την προστασία από την ευαισθησία και το λευκό χαμόγελο που όλοι επιθυμούμε… ή μήπως όχι;

Απάντηση στο δίλημμα «λευκά δόντια ή ανακούφιση από την ευαισθησία» υπάρχει και το όνομά της σου είναι πολύ γνώριμο: AIM. Η AIM, ένα από τα ηγετικά brands στη λεύκανση των δοντιών, που μας έχει χαρίσει την αγαπημένη ΑΙΜ White Now, αποφάσισε να βάλει τέλος στο δίλημμα της άμεσης λεύκανσης και της ανακούφισης από την ευαισθησία δημιουργώντας την AIM White Now Sensitive.

Πρόκειται για μία οδοντόκρεμα που προσφέρει όλα τα οφέλη άμεσης λεύκανσης της ΑΙΜ White Now, Πώς; Συνδυάζοντας στη φόρμουλά της δύο καινοτόμες τεχνολογίες, τη White-Correct Technology και την ActivRelief Technology.

WhiteCorrect Technology

H White Correct Technology δημιουργήθηκε από την ΑΙΜ για να φέρει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό μας και κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της. Προσφέρει άμεσα* τρεις φορές πιο λευκά δόντια.

ActivRelief Technology

Η δεύτερη τεχνολογία AIM White Now Sensitive, αποτελείται από ένα σύμπλεγμα μεταλλικών στοιχείων, το οποίο βοηθά στην ανακούφιση από την ευαισθησία**. Αυτό είναι που καθιστά την AIM White Now Sensitive μία πραγματική καινοτομία που έρχεται να «παντρέψει» δύο κατηγορίες στην περιποίηση των δοντιών.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, μέχρι πρόσφατα, όσοι υπέφεραν από ευαισθησία στα δόντια έπρεπε να «θυσιάσουν» είτε το λευκό τους χαμόγελο, είτε τις αγαπημένες τους κρύες ή ζεστές απολαύσεις. Με μία κίνηση ωστόσο, και με μία καινοτόμο φόρμουλα διπλής τεχνολογίας, η AIM White Now Sensitive έβαλε τέλος σε αυτό το δίλημμα και –πλέον- μπορούμε να έχουμε όλοι άμεσα*, έως και τρεις φορές πιο λευκό χαμόγελο.

Αναζήτησε την AIM White Now Sensitive στα σούπερ μάρκετ και σε καταστήματα καλλυντικών.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

**Για να βοηθήσετε στην ανακούφιση από την ευαισθησία, μετά το βούρτσισμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας και κάνετε απαλό μασάζ στο δόντι για 30 δευτερόλεπτα.

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts