Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα

Κορωνοϊός: Τα σημεία παραλαβής των αντιικών χαπιών για την Πρωτομαγιά και την Δευτέρα

Το Υπουργείο Υγείας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, με την αμέριστη υποστήριξη των νοσοκομειακών φαρμακοποιών έχει μεριμνήσει για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών με Covid-19 στις θεραπείες αντιικών χαπιών τις ημέρες των αργιών – εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο από το γιατρό τους.

Η προμήθεια των αντιικών θα γίνεται από τα φαρμακεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. για τις ημέρες Κυριακή 01/05/2022 και Δευτέρα 02/05/2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκριση της αντιικής αγωγής Covid-19 από την αρμόδια Επιτροπή και στη συνέχεια η συνταγογράφηση της αγωγής από τον θεράποντα ιατρό.

Η αντιική αγωγή Covid-19 μπορεί να παραλαμβάνεται από συγγενή ή φίλο/φίλη του ασθενούς, κατά τις ώρες παραλαβής που έχουν οριστεί, με μόνη την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του/της παραλαμβάνοντος/ουσας, το ΑΜΚΑ του ασθενούς και τον αριθμό της συνταγής.

Για την είσοδο στα φαρμακεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. δεν είναι απαραίτητο Rapid test, είναι απαραίτητη φυσικά η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Διαβάστε αναλυτικά τα σημεία:

Αττική

Κρήτη

Πειραιάς- Αιγαίο

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΙΟΝΙΟ, ΗΠΕΙΡΟΣ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μακεδονία- Θράκη

Θεσσαλία- Στερεά Ελλάδα

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts