Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
Θετικός στην Covid-19 o Άλμπερτ Μπουρλά

Θετικός στην Covid-19 o Άλμπερτ Μπουρλά

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ο οποίος όπως λέει έχει λάβει τέσσερις δόσεις του εμβολίου κατά της Covid-19 και τώρα ακολουθεί θεραπεία με το αντιικό χάπι Paxlovid, σε ανάρτηση στο twitter.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι θετικός στην COVID-19. Είμαι ευγνώμων που έχω κάνει τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και αισθάνομαι καλά ενώ εμφανίζω πολύ ήπια συμπτώματα. Έχω απομονωθεί και έχω ξεκινήσει αγωγή με Paxlovid.

Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ στις προσπάθειές μας να πολεμήσουμε αυτόν τον ιό, που είμαι σίγουρος πως θα έχω ταχεία ανάρρωση. Είμαι απίστευτα ευγνώμων και για τις διαρκείς προσπάθειες των συναδέλφων μου στη Pfizer που εργάστηκαν για να καταστήσουν τα εμβόλια και τις θεραπείες διαθέσιμες για εμένα και για τους ανθρώπους παγκοσμίως», γράφει ο CEO της Pfizer.

«Tο Paxlovid δεν είναι εγκεκριμένο, αλλά έχει λάβει άδεια για επείγουσα χρήση από τον FDA για τη θεραπεία του ήπιου έως μέτριου βαθμού COVID-19 σε ασθενείς υψηλού κινδύνου 12+, βάρους τουλάχιστον 40 kg, με θετικά αποτελέσματα της ιικής εξέτασης SARS-CoV-2».

I would like to let you know that I have tested positive for #COVID19. I am thankful to have received four doses of the Pfizer-BioNTech vaccine, and I am feeling well while experiencing very mild symptoms. I am isolating and have started a course of Paxlovid.

— Albert Bourla (@AlbertBourla) August 15, 2022

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts