Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
Θεσσαλονίκη: Σε λειτουργία κοινωνικό οδοντιατρείο για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Θεσσαλονίκη: Σε λειτουργία κοινωνικό οδοντιατρείο για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η συντονίστρια των German Doctors Άννυ Μιχαηλίδου, η οργάνωση χρηματοδοτεί τη συντήρηση του εξοπλισμού, την αγορά των αναλωσίμων και τις μισθοδοσίες των εργαζομένων στο πλαίσιο του ιατρικού προγράμματός της, που υλοποιεί στη χώρα μας.

«Ειδικά για το οδοντιατρείο, η χρηματοδότηση της λειτουργίας του είναι εξασφαλισμένη μέχρι τον Απρίλιο του 2024 με δυνατότητα ανανέωσης», ανέφερε η κ. Μιχαηλίδου.

Το οδοντιατρείο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, λειτουργεί στον 3ο όροφο επί της οδού Παπαρηγοπούλου 7 (περιοχή Βαρδάρη), καθημερινά από τις 10:00 έως τις 15:00 κατόπιν ραντεβού είτε στο τηλέφωνο 2310523166 είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση dental.arsis@gmail.com. Απευθύνεται σε ανασφάλιστους, πρόσφυγες και δικαιούχους του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) κατοίκους ή δημότες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, ενισχύει τις υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με την επαναλειτουργία του Κοινωνικού Οδοντιατρείου σε συνεργασία με την ΑΡΣΙΣ, με την οποία έχει υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας και με την υποστήριξη της οργάνωσης German Doctors.

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts