Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα

Θέση Ιατρικού Λειτουργού ψυχικής υγείας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ο ΟΚΥπΥ ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για μία (1) κενή θέση Ιατρικού Λειτουργού, για τα νοσηλευτήρια του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας. Σύμφωνα με τις παρούσες ανάγκες του Οργανισμού η μία (1) κενή θέση Ιατρικού Λειτουργού αφορά την πιο κάτω Ειδικότητα:
1. ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ (1 θέση για τη Δ.Υ.Ψ.Υ.)
Η θέση είναι Πρώτου Διορισμού.

Ο Ιατρικός Λειτουργός αναλόγως της ειδικότητάς του, της τοποθέτησής του και των αναγκών, αποζημιώνεται επιπρόσθετα για εφημερίες, με ελκυστικές απολαβές, στη βάση σχεδίου εφημεριών που εκάστοτε ισχύει. Για επιπρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στα τηλέφωνα 22212846/22212847.

(α) Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην Ελληνική γλώσσα μέσω της ιστοσελίδας του ΟΚΥπΥ στον ακόλουθο σύνδεσμο https://shso.org.cy/job-position/, μέχρι την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 και ώρα 14:30. Αιτήσεις που υποβάλλονται εκπρόθεσμα, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Για πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε στα τηλέφωνα 22212846, 22212847.
(β) Όλες οι αιτήσεις πρέπει να συμπληρώνονται κατάλληλα και να περιέχονται σε αυτές με ακρίβεια, όλα τα ζητούμενα στοιχεία και να τεκμηριώνονται με τα αναγκαία πιστοποιητικά, δηλαδή, αντίγραφα των απαιτούμενων πιστοποιητικών, εκπαιδευτικών, επαγγελματικών ή άλλων προσόντων που προνοούνται στην ανωτέρω παράγραφο Β, περιλαμβανομένων και βεβαιώσεων απασχόλησης εκεί όπου απαιτείται πείρα και συστατικών επιστολών από προηγούμενους εργοδότες.
(γ) Ο αιτητής οφείλει να προσκομίσει απολυτήριο ή άλλο ισάξιο προσόν στα απαιτούμενα προσόντα.
(δ) Εάν τα πιστοποιητικά σπουδών σας δεν είναι όπως αναγράφονται κάτω από τα ‘απαιτούμενα προσόντα’ παρακαλώ όπως προσκομίσετε πρωτότυπο πιστοποιητικό αναγνώρισης του συγκεκριμένου τίτλου σπουδών σας από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.).
Σημειώνεται ότι, πριν την έναρξη ισχύος του διορισμού του, ο ιατρός θα πρέπει να εξασφαλίσει και να προσκομίσει προς τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας εγγραφή του στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου και αντίγραφο της άδειας ασκήσεως επαγγέλματός του από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο.

Related Posts