Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα

Εξαγόρασε την Affidea ο όμιλος GBL

Ο όμιλος Bruxelles Lambert (“GBL”) υπέγραψε οριστική συμφωνία για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου στην Affidea, τον κορυφαίο πάροχο διαγνωστικών υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης στην Ευρώπη, από την B FLEXION.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η GBL θα επενδύσει έως και 1 δισ. ευρώ στη συναλλαγή. Ο πλειοψηφικός μέτοχος της Affidea, B-FLEXION, θα αποχωρήσει πλήρως και η διοίκηση θα επανεπενδύσει μαζί με την GBL.

Η Affidea, η οποία ιδρύθηκε το 1991, είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία διαγνωστικής απεικόνισης, με 320 κέντρα που λειτουργούν σε 15 χώρες.

Η GBL θα υποστηρίξει την Affidea στην ανάπτυξη ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς το συμφέρον όλων των ενδιαφερομένων της – ασθενών, γιατρών και ρυθμιστικών αρχών, σημειώνεται. Μαζί με τη διοίκηση, η GBL σχεδιάζει να ενισχύσει περαιτέρω την κορυφαία πλατφόρμα της Affidea στις βασικές αγορές της καθώς και να επιταχύνει τις συγχωνεύσεις και εξαγορές σε νέες, ελκυστικές και κατακερματισμένες ευρωπαϊκές αγορές.

Αυτή η συναλλαγή σηματοδοτεί την πρώτη σημαντική ιδιωτική επένδυση της GBL στον τομέα της υγείας.

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts